Ben Affleck

Kommande Bond-stjärnan är Ben Afflecks nya kärlek

Efter tuffa perioden: Romantisk promenad längs stranden

Av: 

Rasmus Karlsson

NÖJE

Ben Affleck har varit deprimerad och haft alkoholmissbruk efter skilsmässan från exet Jennifer Garner.

Nu verkar skådespelaren ha hittat kärleken på nytt i kommande Bond-stjärnan Ana de Armas.

De har setts på en sandstrand i Costa Rica där de håller om varandra, skriver Daily Mail.

Skådespelarparet träffades under inspelningarna av den erotiska thrillern “Deep water” som regisseras av Adrian Lyne, skriver Daily Mail. För ett tag sedan sågs även Ben Affleck, 47 och Ana de Armas, 31, på Havanna, Kuba där Ana växte upp och kärleksryktena började ta fart.

– Ana var hans reseguide och tog honom till alla hennes favoritplatser. Ben verkade älska resan. Han var på ett väldigt gott humör. Flera fans kom fram och han poserade glatt på bilder. De besökte flera restauranger och njöt av den kubanska maten, sa en källa till People.

Ana de Armas är Ben Afflecks nya kärlek.

Sågs på sandstranden

Nu har de setts igen under en weekend i Costa Rica där Affleck och Armas promenerade längs sandstranden. De gick barfota, kollade varandra djupt in i ögonen, skrattade och höll om varandra, rapporter Daily Mail.

Och efter en tuff period verkar skådespelaren ha hittat lyckan igen.

”Började att dricka mer och mer”

Ben Affleck har under den senaste tiden varit deprimerad och haft problem med alkoholen efter skilsmässan från Jennifer Garner, 47. De var gifta i 13 år och har barnen Violet, 14, Seraphina, 11 och Sam, 8, tillsammans.

– Jag drack relativt lagom länge. Det som hände var att jag började att dricka mer och mer när mitt äktenskap höll på att falla isär. Det här var 2015, 2016. Och mitt drickande skapade naturligtvis fler äktenskapsproblem, har han sagt i en intervju med New York Times.

Ben Affleck har bland annat medverkat i filmer som ”Good will hunting”, ”Gone girl”, och ”The town”. Han har även spelat rollen som Batman i flera filmer.

Ana de Armas har medverkat i filmer som ”Blade runner 2049” och ”Knives out” och kommer spela i den nya Bond-filmen ”No time to die” där premiären har blivit uppskjuten på grund av coronautbrottet.

ANNONS

Idag är det Mumindagen - fira det genom att köpa muggen ABC hos Cervera!

Extern länk från Cervera

Köp här!

Ben Affleck gick igenom en tuff period efter skilsmässan från Jennifer Garner.
Publisert:

LÄS VIDARE

Armie Hammer slår tillbaka mot kannibal-anklagelser

ÄMNEN I ARTIKELN

Ben Affleck

Ana de Armas

Jennifer Garner