Miley Cyrus

Miley Cyrus känslosamma uppträdande om exet på MTV-galan

Av: 

Oscar Schau

NÖJE

Miley Cyrus bjöd på ett laddat uppträdande under MTV Video Music Awards under natten mot tisdag.

”Gå vidare, vi är inte 17 år längre”, sjöng Cyrus, vilket många har tolkat som en pik till exet Liam Hemsworth.

Det var i till synes blött hår och en enkel svart klänning som världsstjärnan Miley Cyrus klev upp på scen på Prudential Center i Newark.

Låtvalet föll på hennes nya låt ”Slide Away” som enligt många amerikanska medier tolkats som en berättelse om stjärnans relation med den australiensiske skådespelaren Liam Hemsworth.

”Gå vidare, vi är inte 17 längre, jag är inte den jag brukade vara, du sa att allt förändrades, du har rätt, jag är vuxen nu” sjöng Cyrus enligt The Mirror.

Miley Cyrus

Den tio år långa relationen slutade i hårda ord mellan de tidigare partnerna, där båda anklagade varandra för både barnsligt beteende samt för att vara alkoholmissbrukare.

Nyligen skapade en het hångelbild på Miley Cyrus och tv-personligheten Brody Jenners tidigare flickvän Kaitlynn Carter en reaktion hos Hemsworth.

”Se upp. Bilder av Liam och mig hand i hand på stranden kommer strax”. skrev han på Instagram varpå Cyrus svarade kyligt: ”Gå och lägg dig i din lastbil och kyl ner dig”.

Dagen efter ansökte Liam Hemsworth om skilsmässa.

”Eftersom de ständigt utvecklats, förändrats som partners och individer, så har de fattat beslutet om att det här är det bästa medan de fokuserar på sig själva och sina karriärer”, skrev representanter för Cyrus i ett uttalande till CBS.

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Miley Cyrus

MTV Video Music Awards

Liam Hemsworth

MTV

Musik