Bonde-Jennifers nya kärlek – en Justin Timberlake-kopia

Det blev ingen kärlek för Jennifer Erlandsson i ”Bonde söker fru”.

Men nu verkar det som att tv-bondens kärlekslycka har vänt.

– Jag får väl erkänna att det finns en person, berättar hon för Hänt Extra.

Jennifer Erlandsson deltog i det populära programmet ”Bonde söker fru” förra året slutade det tyvärr inte med kärlek, och sedan början av året har hon varit singel. Enligt källor till Hänt Extra verkar det dock som att tv-bonden har funnit kärleken.

– Jennifer pratar inte så mycket om detta, mend det märks på henne att hon är uppslukad av någon. Hon har många mystiska telefonsamtal och det verkligen tindrar om hennes ögon. Dessutom fnittrar hon så där förälskat! Det finns någon där som hon leker med när det passar henne, berättar källan för Hänt Extra.

Mannen uppges vara i 40- årsåldern och komma från Sydsverige. En annan källa tillägger att den okända kärleken påminner om en ”bonnigare variant av Justin Timberlake”, och att han själv befinner sig i ett liknande yrke som Jennifer.

– Jag tror att det startade upp under våren. Han har tagit henne med storm.

Jennifer själv är försiktig med att sätta en stämpel på romansen, men hon bekräftar att det finns någon speciell i hennes liv.

– Jag får väl erkänna att det finns en person som jag har väldigt kul med och som gör mig lite galen, men jag vill inte prata mer om det just nu, berättar hon för Hänt Extra.

Publisert:

LÄS VIDARE