Katy Perry

Katy Perrys oväntade gäst i nya musikvideon

Popstjärnan bjuder hamster på middag

Av: 

Mathilde Albinsson

Katy Perry.
Katy Perry.

NÖJE

Katy Perry släpper ny musik.

Hon har planterat ledtrådar om nya låten de senaste dagarna. Och nu har den släppts tillsammans med en surrealistisk video.

Men huvudrollsinnehavaren är inte sångerskan själv - utan en hamster.

Katy Perrys nya låt, ”Chained to the Rhythm”, är ett samarbete mellan sångerskan själv och Bob Marleys barnbarn, Skip Marley.

Den släpptes sent på torsdagskvällen tillsammans med en sing-a-long-video, som flörtar med den virala trend där folk tillagar pyttesmå måltider i miniatyrkök.

Men, det finns också en gnagare med i bilden.

I videon ser vi hur ett par människohänder, nedstuckna genom taket i ett dockskåpsliknande kök, tillagar en gourmethamburgare i miniatyrstorlek. På spisen puttrar en tomatsås och små, små köttbullar steks på eftervärme. Samtidigt sitter gnagaren i en fåtölj och tittar på TV.

På sin Youtubekanal presenterar hon huvudrollsinnehavaren som Mr. Parson the Hamster och försäkrar samtidigt att maten han får äta består av hamstervänliga ingredienser.

Gav ledtrådar på Instagram

Katy Perry har skruvat upp förväntningarna på den nya låten hos fansen genom att pytsa ut tjuvtittar på sitt Instagramkonto, skriver ET Online.

Hon visade upp en ny blond, hårfärg på sitt Instagramkonto i måndags. Därefter publicerade hon ett par olika ledtrådar, bland annat en video i vilken en skylt med sångerskans ansikte och texten ”10 februari på” spikas upp. Katy Perry taggar ett av klippen med texten ”vi är alla så fastkedjade...” - en hint om låttexten.

”Chained to the Rhythm” är Katy Perrys första nya singel, sedan officiella OS-låten ”Rise” från sommarspelen i Rio 2016.

RECENSION: Så bra är Katy Perrys nya singel

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Katy Perry donerar – i protest mot Trump
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Katy Perry