”Daff” Kjellström friade med FO&O-kidnappning

1 av 4
NÖJE

David ”Daff” Kjellström, tidigare FO&O-manager, har friat till kärleken.

Sjungande FO&O-medlemmar fick ”kidnappa” partnern.

– Jag höll på att spy … Det är starkt överväldigande, säger Daff.

David ”Daff” Kjellström, 26, fann kärleken på jobbet. Så Spy Bar-nattklubbschefen, podd-programledaren, artisten och tidigare FO&O-managern bestämde sig för att put a ring on it.

Daff Kjellström lät kärleken Joel Ighe, 26, bli kidnappad av Oscar Enestad och Felix Sandman från Mello-aktuella FO&O – förr The Fooo Conspiracy – på den fullsatta restaurangen Berns i Stockholm.

Inför kameror greppade de två sångarna var sin mick och ledde Joel Ighe till ett hemligt rum, sjungande Ted Gärdestads ”Himlen är oskyldigt blå”.

Enestad: ”Kul att hylla kärleken!”

– Vi tycker om Daff och vill supporta kärlek som är vacker och gränslös i alla former! Det var kul att få vara delaktig och hylla kärleken, säger Oscar Enestad.

Daff Kjellström och ett antal vänner väntade nervöst.

– Jag var övertygad om att han skulle svara ja in till tre timmar innan. Sen blev jag så nervös att jag höll på att spy, säger Kjellström till Nöjesbladet.

Nio månader efter att de träffats första gången var i alla fall ”Glitterpojke”-sångaren säker på känslorna.

– Jag vet inte mycket i mitt liv. Men jag vet att jag älskar dig. Och jag vet att jag vill spendera resten av mitt liv med dig. Jag undrar om du vill bli min fru, eller herre, eller vad du vill kalla det, sa Kjellström till Ighe.

Vad svaret blev?

– Självklart.

De förlovade har inte direkt kallat varandra för partners tidigare.

– Vi tror på moderna relationer. Vi älskar varandra och därför gifter vi oss, säger Daff Kjellström.

Efter musik, kyssar och applåder väntade en jobbkväll för de två nattklubbscheferna. Bröllopet ska hållas den 20 april.

– Jag vet inte vad jag ska känna nu, men det är starkt överväldigade! Jag har inget mer att säga än att jag älskar Joel, avslutar Daff Kjellström.