Mode

H&Ms nästa designer: Jimmy Choo

Av: 

Nina Johansson

NÖJE

Skomästarens
kollektion landar i höst

Den 14 november lanseras höstens nya heta samarbetskollektion på H&M. Denna gång inriktar man sig för första gången på skor. Och det är inga mindre än mästarna på accessoarer, Jimmy Choo, som får uppdraget.

– Vi känner oss hedrade över att vara en av de modeikoner som H&M väljer att samarbeta med. Vi har skapat en kollektion som tilltalar modemedvetna och urbana kvinnor och som dessutom innehåller fantastiska plagg och accessoarer för män, säger Tamara Mellon, grundare och vd för Jimmy Choo.

Skomästare

Jimmy Choo lanserades 1996 och har sedan dess befäst sin position på marknaden som en av de absolut största varumärken vad gäller skor och accessoarer. Lika mycket som Christian Louboutin och Manolo Blahnik så vet man att det handla om skor när man hör namnet Jimmy Choo.

– Vi tycker att Jimmy Choos skor och väskor är fantastiska. De är glamorösa och sexiga, och ger omedelbar stil och elegans även till den enklaste outfit. Jag gillar hur vi har arbetat med kläder som accessoarer till skorna och väskorna i stället för tvärtom. Det här samarbetet är extra spännande eftersom det är vår första designerkollektion med skor, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare, H&M.

Både för män och kvinnor

Förutom skokollektion har Jimmy Choo tagit fram andra accessoerar både för män och kvinnor.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode