Klick!

Är han universums sexigaste man?

Av: 

Sanna Eriksson

NÖJE

Ut ur skuggorna och in i våra hjärtan.

Efter genombrottet med vampyrsuccén ”Twilight” har Robert Pattinson uppgraderats från gulligt birolls-kex till intergalaktisk superhunk.

Klick! tar ansvar och söker förklaringen till den rekordsnabba hunkomorfosen.

Den Londonfödde, före detta modellen, Robert Pattinson, 23, fick sitt genombrott för tre år sedan då han spelade Cedric Diggory i ”Harry Potter och den flammande bägaren”. Men det var först när han blev vampyren Edward Cullen i succéfilmen ”Twilight” som oaptitligt många plötsligt ville falla offer för hans vassa tänder.

Rob själv är dock inte särskilt imponerad av rampljuset och hans motspelare beskriver honom som blyg och tillbakadragen.

– Jag strävade egentligen aldrig efter att bli en skådespelare när jag var yngre. Jag ville spela piano i en bar och vara den där ovårdade gamla snubben med ett glas whiskey i handen, säger han till tidningen Life & Style.

Men ingenting behöver utesluta det andra. På soundtracket till ”Twilight” får hans sångröst visa sin kapacitet i två låtar och hans fingrar bevisar att de kan smida ljuv musik när de kommer i kontakt med en gitarr eller ett piano.

Nu har inspelningarna till uppföljaren av ”Twilight”, ”New Moon”, börjat och de envisa ryktena om att Rob och hans motspelare Kristen Stewart, 19, provar de intima scenerna även bakom kulisserna är starkare än någonsin.

– Samma ögonblick som de möttes kunde man känna en stark, sexuell spänning, säger regissören Catherine Hardwicke, 53.

Tvivlarnas motargument

Liv i rymden?

Kan man utropa Robert till Universums sexigaste man innan man fått vetenskapligt förankrade svar på två avgörande frågor:

1) Finns det liv på andra planeter?

Och i så fall:

2) Finns det hunkar i rymden?

Åldern

Vissa undrar om blott 23-åriga majbarnet Robert verkligen är tillräckligt mogen för att axla rollen som Hunk of the universe.

Egot

Robert VET att han är snygg och hånglar ofta upp kameralinsen med en lätt avtändande rutin.

Odören

Det har ryktats om att man kan känna Robs närhet på långt håll genom en stark svettlukt. ”Nonsens. Han doftar som rosor”, säger hans motspelare Alex Meraz.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Zlatans nya bok "Adrenalina" – förbeställ här!

Sportbladet Shop

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!