Lindsay Lohans hemliga flickvän

NÖJE

Dejtar 36-årig fotograf

Foto: Lindsay Lohans nya tjej: fotografen Indrani.

Lindsay Lohan verkar ha hittat en ny kvinna i sitt liv.

Hon har i hemlighet dejtat 36-åriga fotografen Indrani ända sedan de arbetade tillsammans i höstas.

Lindsay Lohan, 23, har tidigare haft ett förhållande med dj:n Samantha Ronson. Nu rapporterar New York Post att skådespelerskan har dejtat 36-åriga fotografen Indrani, eller Julia I. Pal-Chaudhuri som hon egentligen heter, ända sedan i höstas. Då gjorde de en fotografering tillsammans.

Indrani är den ena halvan av den respekterade fotografduon ”Markus Klinko & Indrani”.

— Vi har spenderat mycket tid tillsammans. Jag har aldrig haft ett förhållande med en kvinna tidigare, men Lindsay är en person som jag finner fascinerande, vacker, extremt smart och super-het, säger Indrani till New York Post.

Spenderade natten på Lindsays hotellrum

— Det skrivs mycket dåligt om Lindsay i pressen men hon är en väldigt stark, kreativ kvinna och hon försöker verkligen att få sitt liv att gå i en positiv riktning, säger Indrani.

Paret har varit på en rad dejter i Los Angeles och spenderade nyligen natten tillsammans på Lindsays hotellrum.

Indranis kompanjon, fotografen Markus Klinko, tycker att paret är bra för varandra:

— Jag har sett att de har dejtat, jag har sett dem hångla. Indrani är en bra influens för Lindsay. Hon är motsatsen till en partytjej — hon har gått ut Princeton, hon gillar konst och är en filantrop — inte den sortens tjej man är van vid att Lindsay dejtar. När de är tillsammans pratar de om den djupare meningen med livet.

Klick!

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!