Hämnades på Paul

NÖJE

Maken: Hon hällde ut dyra viner, lämnade rutten mat, packade ner mina guldskivor och slängde kläderna

HOLLYWOOD/NEW YORK. Paul Anka fick en chock när han tidigt i morse återvände till det hus han delat med Anna Anka.

Maten från kylen och frysen låg och ruttnade på bänken, värmen var uppskruvad till mer än 30 grader, dyra viner hade hällts ut och alla hans kläder låg i sopsäckar i garderoben.

– Det här har Anna gjort för att hämnas på mig, sa han till Nöjesbladet.

Foto: MÅR DÅLIGT Efter att ha blivit vräkt från parets hem säger Anna Anka att hon mår dåligt. ”Det är för barnens skull. Mig kan han göra vad han vill mot. Det går att kasta mig i soptunnan. Anna Anka klarar sig alltid. Men barnen är förtvivlade”, säger hon.

Ändå kunde det enligt den världsberömde sångaren ha varit mycket värre.

– Polisen stoppade henne när hon bar ut grejor från huset. Jag hittade just mina guldskivor nerpackade i garaget, säger han.

Anna Anka bekräftade i går att polisen anlände när hon efter ett domstolsbeslut i måndags vräktes från den fashionabla villan i Kalifornien och hastigt tvingades packa ihop sina saker.

– Jag fick varken ta med mig kläder, leksaker eller hundarna från huset. Paul menade att det är hans ägodelar. Hur kan man säga att en hund är ens ägodel?

Paul Anka avfärdade i morse påståendet.

– Jag står i min sons rum just nu. Hela garderoben och byrån är tomma. Så snacket om att hon inte fick ta med sig Ethans kläder stämmer inte.

Videofilmade

Den senaste ronden i den bittra skilsmässostriden mellan makarna lär bli del av den pågående rättsprocessen. Med sig till huset i morse hade Paul Anka vittnen som videofilmade förödelsen.

–Någon har smetat lim och tandkräm på husets övervakningskameror, konstaterade han.

Han berättade att han funnit en flaska svensk vodka framför två ankor som stod uppställda ansikte mot ansikte.

– Men jag vet inte riktigt vad det betyder.

När Nöjesbladet nådde Anna i förrgår uppgav hon att hon fruktade för sitt liv och inte ville uppge var hon befann sig. I går sa hon:

– Vi har hittat en plats att bo på tills vidare. Det är hos vänner vilket gör att jag känner mig lite säkrare. Paul gormar om att få veta var vi är och menar att han har rätt till det på grund av barnen. Men som mina advokater konstaterar behöver han inte alls få veta det.

Grät utanför rätten

För Anna Anka har de senaste dagarna varit mycket tunga. I måndags, bara minuter efter nederlaget i domstolen, sågs hon storgråta utanför rätten.

– Jag mår fortfarande dåligt, för barnens skull. Mig kan han göra vad han vill mot. Det går att kasta mig i soptunnan. Anna Anka klarar sig alltid.

– Men barnen är alldeles förtvivlade, alldeles traumatiserade. Dom kan inte förstå varför hemmet och tryggheten har tagits ifrån dem. Jag förstår inte hur man kan göra så här mot sina barn.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!