Nöje

Här besöker Depp barnen – som pirat

Av: 

Victor Stenquist

NÖJE

Hälsade på skola i London
– utklädd till Jack Sparrow

9-åriga Beatrice Delap och hennes kamrater behövde hjälp för att göra myteri mot sina lärare.

Och anfäkta och anamma vilken hjälp de fick.

Johnny Depp själv – utklädd till kapten Jack Sparrow – besökte skolan och lärde landkrabborna ett och annat.

9-åriga Beatrice Delap och hennes kamrater behövde hjälp för att göra myteri mot sina lärare – dom kom Jack Sparrow till räddning.

Foto: AP

Barnen på en skola i sydöstra London fick i onsdags sitt livs överraskning. 9-åriga eleven Beatrice Delap hade skrivit till kapten Jack Sparrow från filmerna Pirates of the Caribbean och bett om hjälp.

9-åring skrev till Depp

"Vi är ett gäng unga pirater och vi har problem med att göra myteri mot våra lärare! Vi skulle älska om du kunde komma och hjälpa oss!", skrev hon enligt brittiska medier.

Och Johnny Depp som befinner sig i London och filmar den fjärde filmen i pirat-serien var inte sen att svara.

Med bara tio minuters förvarning kontaktade han skolan och sa att han var på väg. Och de samlade i sin tur genast ihop eleverna i en aula för att ta emot superstjärnan.

Sjöng och dansade

Uppklädd till Jack Sparrow kom Depp dit och sjöng piratsånger och dansade med eleverna tillsammans med fyra andra skådisar ur filmen.

Med Beatrice Delaps brev i handen kallade han fram 9-åringen längst fram i klassrummet och gav henne en stor kram, men fick henne att ändra sina tankar på myteri mot lärarna.

– Kanske ska vi undvika ett myteri i dag, för det är poliser utanför som håller koll på mig, sa Johnny Depp enligt Sky news.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd - handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert: