Varning: Bli inte kompis med Paris Hilton!

NÖJE

Hotellarvtagerskan har blivit spam-drottning på MySpace

Paris "vänner" är arga. Flera av medlemmarna på hennes kompislista på MySpace blir nämligen överrösta av skräpmejl.

– Jag hoppas att Paris behandlar sina nygamla bästis Nicole Richie bättre än sina MySpace-vänner! säger en upprörd källa till MSNBC.

Foto: Spammare? Paris Hiltons "vänner" har surnat till på henne.

Varenda liten kotte har snart en egen MySpace-sida. Naturligtvis kan inte sångerskan och proffskändisen Paris Hilton vara sämre.

Men nu uppger flera personer som finns med på stjärnans vänner-lista att de blir spammade. De har fått e-post som ser ut att komma från Hilton där hon berättar att mottagarna har vunnit en gratisresa för att få träffa henne.

När de klickar på brevet kommer en sida upp där det står: ”Skynda! Bara tjugo priser kvar.” Sen hoppar flera pop-up-fönster upp med reklam och uppmaningar att lämna ut personlig information.

”Paris är oskyldig”

Om "kompisen" fyller i formulären kommer ett meddelande upp: ”Tack för att du anmälde dig till våra erbjudanden, men alla priser är slut. Din mejladress är nu på en spamlista och du vinner ingenting!”

– Undersökningen tar en evighet att fylla i! uppger en arg källa.

Paris Hiltons talesperson förnekar att hotellarvtagerskan ska ha något att göra med skräp-mejlen och menar att någon måste ha fått tag på hennes vänner-lista och missbrukat den.

Tidigare artiklar om Paris:

Sandra Wejbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!