”Det är föräldrarnas fel”

NÖJE

Lohans livvakt: De utnyttjar henne

Foto: Föräldrarna fel Lindsays förra livvakt påstår att Dina och Michael Lohan är att skylla för Lindsays problem.

Lindsay Lohans pappa slog sin dotter och kallade henne för slampa. Stjärnans mamma uppmuntrade dottern att ha sex som 15-åring för karriärens skull.

Detta enligt den 21-åriga skådespelerskans forna livvakt, som lägger skulden för Lindsays problem på hennes föräldrar.

Lindsay Lohan är en stjärna med många problem, men enligt hennes forna livvakt Tony Almeida känner fansen bara till hälften av den tragiska sanningen.

Almeida jobbade som Lohans livvakt mellan 2002 och 2005, och under sin tid i tjänsten blev han vittne till stjärnans självmordförsök, drogmissbruk och rattfylleri.

Slampa

Men han lägger skulden för den unga skådespelerskans problem på hennes föräldrar. Enligt Almeida är de försummande och våldsamma, och utnyttjar sin dotter som kassako.

– Lindsay var ett väldigt rart och begåvat barn, men hon hade ingen chans mot sina föräldrar och Hollywood-systemet, säger han i det nya numret av In Touch Weekly.

Tony Almeida beskriver Lindsays pappa Michael Lohan som oförutsägbar och tyrannisk.

Han minns speciellt när han färdades i samma bil som stjärnan och hennes pappa. Michael blev ursinnig på Lindsay för att hon ville stanna längre på en konsert med vänner.

– Michael satte ned foten på bromsen och drog ut henne ur bilen. Han slog henne och kallade henne för slampa, minns Tony.

– Jag fick gå emellan och dra honom ifrån henne.

Fick bli full

Lindsays mamma och tillika manager Dina Lohan får också hård kritik från Tony Almeida.

Enligt honom brukade Dina låta hennes dotter dricka sig full redan som ung. När Lindsay bara var 15, gick hennes mamma med på att dottern spenderade en natt i ett hotellrum med dåvarande pojkvännen Aaron Carter.

– Hennes föräldrar visste att Lindsay sov i Aarons rum. Men de verkade nöjda över att hon valt någon som kunde gagna hennes musikkarriär.

Enligt uppgift vårdas den 21-åriga skådespelerskan på rehab just nu.

Mira Palomäki

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!