”Jonas är en jättego kille!”

NÖJE

Läs hela chattet med Veronica

Foto: Veronica från "Ensam mamma söker" chattade med aftonbladet.se:s läsare.

Veronica säger: Hej, nu är det fritt fram för att börja fråga!
Malin säger: Hej Veronica! Vad hade du förväntningar när du fick reda på att du skulle va med i "ensam mamma söker"?
Veronica säger: Jag såg det mer som ett äventyr men självklart fanns chansen att träffa någon att leva tillsammans med sen. Det skulle vara en kul grej att få träffa nya människor.
säger: hur käns det att vara med i alla tiningar? :D
Veronica säger: Nej, det är ingen fara! Jag tycker inte jag fått så hemska saker egentligen och sen så vet ju jag vad som hänt runt omkring så det berör mig inte så mycket.
Pernilla säger: Hej hej Veronica =)Var det inte jobbigt att dejta framför kameran??
Veronica säger: Jo, det var det faktiskt. Man pratar bara rent allmänt om väder och vind. Man går ju inte in på djupare saker. Det var svårt att lära känna folk när man inte får vara ensam.
Heeej säger: heejsan , varför sökte du till "ensam mamma söker" ? vad tyckte dina barn ?
Veronica säger: Jag såg en annons och sen hörde jag inget på ett tag. Sen hade ju jag varit singel ett tag så det passade ganska bra. Mina barn har bara tyckt att det varit roligt hela tiden.
Frida säger: Hejsan, vad var det bästa respektiva det sämta med att medverka i programmet?
Veronica säger: Det fanns jättemycket bra grejer, det var jättekul att träffa nya personer. Äventyret och att se hur man gör tv. Det sämsta, jag hade velat veta innan och få bestämma mer över programmets upplägg, inte bara komma in i ett klart koncept.
Jenny säger: HEJ Hur känns de att se sig själv på tv nu ?
Veronica säger: Jag tänker inte på det så. Det kan vara kul att bli påmind om sommarminnena. Det är lite som att se en vanlig hemmavideo tycker jag, som man kan sätta på och titta tillbaka.
irene säger: Hej Det har stått i tidningarna att du och Sami kände varandra tidigare, varför valde du att ta med honom i programmet?
Veronica säger: Vi kände inte varandra tidigare. Men jag var ute på Spray Date tidigare, såg hans presentation och uppmanade honom att söka och det gjorde han. Så jag kände honom egentligen inte. Vi hade aldrig träffats.
säger: vad tänkte du när Sami blev sur gick iväg från er andra när du och Jonas dansade och badade?
Veronica säger: Jag tyckte att det var rätt dåligt av honom för först var alla med på det. På kvällen tyckte jag det var dags att göra ett avslut och bada, men då hade ju Sami redan blivit svartsjuk och då blev det bara vi som badade. De andra killarna gick faktiskt för att kolla hur han mådde.
säger: har du känslor för jonas??
Veronica säger: Det kan jag inte svara på. Jonas är en jättego kille!
magdalena säger: var det roligt att ha en massa män som slogs om dej =)? var det svårt att avgöra killarnas personliget då de så ofta var i grupp?
Veronica säger: Det blev en väldig gruppkänsla, killarna blev ju polare med varandra. Ibland kunde jag känna mig lite utanför. Samtidigt får man se mycket av den sociala biten, hur de är tillsammans med andra människor. Det var ganska jobbigt att ha många som "slogs" om mig. Jag ville ju vara snäll mot alla, ibland kändes det som att man lurade dem och det var väldigt jobbigt.
Ulrika säger: Hej Veronica =) Har du o Susanne o Lenita någon kontakt idag ?
Veronica säger: Susanne har jag bara träffat några gånger, men Lenita och jag har telefonkontakt och trivs jättebra med varandra.
Jannie säger: Hej veronica! Dina barns bilogiska pappa såg väldigt bra ut. Hur kom det sig att ni skildes?
Veronica säger: Jag vet inte. Vi växte väl ifrån varandra och ville inte samma saker. Vi bestämde oss att ha kvar det i relationen som var bra även om vi inte bor ihop. Jag kan inte säga att vi haft en jobbig separation, vi är bästa vänner idag. Han är väldigt delaktig i mitt liv.
Anna S säger: Vad är viktigast- kärlek eller sex?
Veronica säger: Kärlek absolut!
Anonym säger: hur kändes det att dejta så många killar samtidigt?
Veronica säger: Vio blev ju vänner och jag såg det mer som att jag fick lära känna dem. Men det riktiga dejtandet visste jag ju redan att det skulle börja efter programmet.
Karl säger: Vad brukar du göra med dina vänner på ffritiden gillar du att dyka??
Veronica säger: Nej, jag gillar inte att dyka för jag får ont i öronen. Jag brukar ofta träffa min väninna i stallet och vi gör mycket tillsammans med våra barn. Bara att umgås och prata med mina vänner är väldigt viktigt för mig, jag är väldigt pratglad!
Anna S säger: Tror du på astrologi?
Veronica säger: Jaa! Jättemycket.
Lisa2 säger: Hur förför man dig på bästa sätt?
Veronica säger: Att leva upp till mina förväntningar och att vara sig själv. Jag tycker om killar som är lite äventyrliga och spontana. De ska ha ganska stor självkänsla, inte vara så nervösa och blyga.
mia säger: vem e din bästa vänn
Veronica säger: Greger, barnens pappa. Och en barndomskamrat som heter Jessica som jag har känt sedan jag var tre år.
nell säger: var det lärorikt att vara med i ensam mamma söker?
Veronica säger: Ja. Både för att man fick lära hur det funkar kring tv och för min egen skull. Att mötas tillsammans med andra människor som står på olika ställen i livet. Man blir tvungen att lära känna sig själv. Man lär sig vad man vill och inte vill ha. Det finns en risk att man blir lite kräsen... Men å andra sidan blir det då lättare att säga från tidigare när man märker att det går åt fel håll.
Förundrad säger: Varför vill man jaga "kärleken" inför tusentals TV__tittare? Är det Andy Warhols "15 minutes of fame" som lockar?
Veronica säger: Jag tänkte nog inte så mycket av det. Jag har inte ont av uppmärksamheten, men det var ju inte det som lockade.
Anki säger: Är du nöjd med hur du framställdes i tv?
Veronica säger: Ja, det är jag. Det är ju inte hela Veronica som syns, men jag tycker ändå att det klippt ihop det jättebra. Jag är nöjd. Mina vänner tycker att jag är gladare och lättsammare i verkligheten än på tv!
Moderator säger: Då har vi tid för två frågor till.
Diffen säger: Hur mycket kontakt har du med killarna nu ?
Veronica säger: Jag har inte kontakt med alla 13 killar, men med alla som var med på slutet. Vissa av dem har jag träffat vid några tillfällen.
Sophia säger: Fann du din drömmars man?
Veronica säger: Det får jag ju inte svara på.... Det får du reda på så småningom.
Moderator säger: Tack så mycket till Veronica och alla som var med och chattade.
Veronica säger: Nu är det dags för mig att natta barnen så jag måste dra mig tillbaka! Kul att ni ville vara med. Kom ihåg att titta på programmet! Många kramar Veronica

aftonbladet.se