David Beckham ny kalsongmodell

NÖJE

Heta bilder i ny Armanikampanj

Foto: David Beckham i sin kampanj för Armani, nu följer frugan efter.

När frugan är modell för Marc Jacobs så kan ju inte maken vara sämre. David Beckham är Armanis nya kalsongmodell.

Från och med februari nästa år kommer David Beckhams vaxade bringa synas över hela världen i Emporio Armanis stora kalsongkampanj.

– David är verkligen en modern ikon och hans kändisstatus sträcker sig långt bortom fotbollsplanen. Han representerar en modern form av maskulinitet, såväl som idrottshjälte som far och äkta make, säger designern Giorgio Armani själv.

Tar upp kampen med frun

Beckham själv gillar kalsongerna han fotas i.

– Första gången jag träffade mr. Armani var för några år sedan när han designade Englands VM-ställ, och jag har varit ett stort fan av hans stil i många år. Armani en man som varit en av de bästa i branschen i mer än trettio år, och det är jättekul att få jobba med honom, säger David Beckham.

David Beckham är den som främst visat att även idrottsmän kan vara intresserade av mode, trender och utseende. Att fotograferas utan kläder på överkroppen är han numera van vid, både efter fotbollsmatcher och som den sexsymbol han blivit. Nu tar han alltså upp kampen om modellkontrakten med fru Viktoria. Posh Spice som hon också kallas ska även hon vara lättklädd i sin kampanj för Marc Jacobs.

Här är idrottsstjärnor som har vikt ut sig...

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode