Lindsay Lohan

Lindsay Lohan hotade att sparka personal – hade olika skor

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

Förra veckan kom beskedet att Lindsay Lohan får sin egen tv-serie, något som verkar ha stigit stjärnan åt huvudet, eller kanske åt fötterna.

Nu hotar hon att avskeda personal på sin nya lyxresort i Grekland, anledningen? De hade olika skor på sig.

”Klä er i matchande skor tack, annars får ni sparken”, skriver stjärnan i en kommentar.

Nyligen öppnade Lindsay Lohan, känd bland annat från filmen ”Mean girls”, två nya lyxboenden i Grekland där stjärnans nya tv-serie ska utspela sig.

Men ingen får står på hälarna och allt måste vara perfekt på stjärnans resort, någonting som två servitriser fick erfara när ett av boendena postade ett foto på dem i deras nya uniformer på sociala medier.

Stjärnan: ”Helt seriös”

Bilden fick Lohan att se rött och servitriserna fick de hett om öronen, och om tårna. Stjärnan hotande nämligen med att ge servitriserna foten om de inte hade matchande skor på sig.

”Klä er i matchande skor tack, annars får ni sparken” skrev stjärnan i en kommentar till bilden. Många valde att ta kommentarerna med en klackspark, men ett fan som undrade om allt stod rätt till med skådespelaren och om hon var allvarlig fick svar direkt: ”Helt seriös!”.

En av servitriserna kan ses med ett par vita skor, som ska vara resortens officiella och den andra med bruna öppna skor, vilka var de som fick stjärnan att stövla in i kommentatorsfältet och sätta ned foten.

ANNONS

Ellos erbjuder upp till 30% rabatt på flera välkända varumärken

Extern länk från Ellos SE

Shoppa här!

Hello and welcome to paradise! . . . . . #lohanrhodes #lohanbeachhouse #rhodes #rhodesisland #rhodesgreece #myrhodes #rhodeslife #rhodes2018 #rhodesparty #rhodes_vacation #rhodeslifestyle #beachbar #beachbars #beachclub #beachclubs #beachpartyRockbjörnen
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Lindsay Lohan

Tv-serier