SVT vill att Petra gör ny säsong

NÖJE

Programledaren: Jag har ett jätteroligt jobb

1 av 3 | Foto: publiken på sin sidaPetra Marklund har tidvis kritiserats hårt under årets allsång. Men i går fick hon tummen upp av många läsare.

Petra Marklund har fått svidande kritik under sin debutsäsong i allsången.

Men i går hyllades hon av Nöjesbladets läsare.

Nu vill SVT att hon skriver på för ännu en säsong.

– Ja, det vill jag. Men jag är inte ensam i att fatta det beslutet, säger Per Rådelius, projektledare för ”Allsång på Skansen”.

Petra Marklund, 29, har jobbat i motvind under sin debutsäsong som programledare för ”Allsång på Skansen”.

Läsarna: Hon är bra

Kritiken har bitvis varit massiv, men när Nöjes­bladets läsare i går fick rösta på hur hon skötte sig under sändningen stod majoriteten på hennes sida.

Nu säger Per Rådelius, projektledare för ”Allsång på Skansen”, att han gärna ser att Petra Marklund sätter sin signatur på ett kontrakt för ytterligare en säsong.

– Ja, det vill jag. Jag tycker att Petra är fantastisk. Men jag är inte enhällig i att fatta det beslutet. Först ska vi avsluta den här säsongen och sedan ska vi sätta oss ner och prata, men det är många parametrar som måste stämma för många personer.

Svaret kommer

Petra Marklund vill inte svara på om hon fattat något beslut om en fortsättning.

– Det kommer jag att återkomma om efter min semester. Jag kommer att berätta då. Jag åker till Kroatien en vecka efter sista programmet, sedan kommer jag tillbaka och då sätter vi oss ner och pratar.

Vad säger magkänslan?

– Jag säger ingenting. Vi tar ett beslut då.

Hade du tyckt att det var roligt med ytterligare en säsong?

– Jag tycker att jag har ett jätteroligt jobb. Jag är lycklig och glad över att få vara med om det här i mitt liv. Men svaret tar vi senare.