Kysste partner – misstogs för prostituerad

avSara Lodin

1 av 2 | Foto: DANIÈLE WATTS FACEBOOK
Danièle Watts lade upp en bild på Facebook, där hon gråter iförd handfängsel.

Danièle Watts kysste sin make på gatan.

Då misstogs hon för att vara prostituerad.

”Jag blev handfängslad efter att ha vägrat gå med på att jag gjort något fel”, skriver hon själv på sin Facebook-sida.

Skådespelaren Danièle Watts, känd från Quentin Tarantinos ”Django unchained”, och maken Brian James Lucas stoppades av polis efter att ha kysst varandra på en gata i Hollywood, uppger Daily Mail.
Paret ska ha blivit ombedda att visa legitimation, och när Danièle Watts vägrade tvingade polisen på henne handfängsel.

”I dag blev jag handfängslad och kvarhållen av 2 poliser från The Studio city police department efter att ha vägrat gått med på att jag gjort något fel genom att visa tillgivenhet, fullt påklädd, på en allmän plats”, skriver hon i ett inlägg på Facebook.

Tillsammans med inlägget lade upp skådespelaren upp en bild på sig själv gråtandes, med en polisman bredvid sig.

Trodde att hon var prostituerad

Enligt Daily Mail skriver maken Brian James Lucas i ett eget Facebook-inlägg att han misstänker att den som ringde polisen antagit att hon var en prostituerad och han en kund, baserat på de frågor som polisen ställde. Han konstaterar också att personen måste ha sett en ”rockig vit kille och en snygg svart tjej med korta shorts”.

Lucas skriver vidare att Watts inte gav polisen sin legitimation, eftersom att hon visste att polisen inte hade någon rätt att göra som de gjorde.

”Så, de gav henne handfängsel och kastade henne våldsamt i baksätet på polisbilen tills de kunde räkna ut vem hon var,” skriver han.

Han tillägger också att hans hustru fick ett skärsår på armen efter den hårda behandlingen.

Ingen information hos polisen

Enligt The Chicago Tribune har en presstalesman från Los Angeles-polisen sagt att det inte finns någon information om händelsen eftersom att ingen blev gripen eller tagen till polisstationen. 

Danièle Watts spelade slaven ”Coco” i ”Django unchained” från 2012 och är nu aktuell i nya komediserien ”Partners”, med bland andra Kelsey Grammer och Martin Lawrence.