”Björn Gustavsson har redan vunnit”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-03-03

En glad Charlotte Perrelli efter att hon säkrat finalplatsen i Melodifestivalen 2008 i lördags. Under måndagen chattade hon med läsarna på aftonbladet.se.

Charlotte Perrelli säger: Heeeej allihopa! Nu är jag här och kan svara på era frågor!
carola säger: Hej Charlotte! Jag tycker din låt var jättebra och har en jättebra chans ut i Europa, så jag hoppas du vinner. Vad tror du själv att du har för chanser i Globen?
Charlotte Perrelli säger: Har ingen aning, men tycker jag har en jättestark låt. Tror oxå att den har chans internationellt!
Frans säger: Hur kändes det när du var ensam kvar mot Fronda?
Charlotte Perrelli säger: Va väl ändå Calaisa? Otroligt nervöst, ville kräkas. Gick faktiskt och sjöng på deras låt hela veckan!
charlotta säger: hej hur känner du dig efter lördagen?
Charlotte Perrelli säger: Otroligt lättad och glad! Väldigt tacksam över alla som röstade på just mig! TACK!
Carl säger: Hej Charlotte! Cheese-Louise vad bra du var. SuperNajs! Det snackades en del innan om ben-brytar-klackar och rullband.... Strök du det ur showen, eller var det bara snack från kvällstidningarna?
Charlotte Perrelli säger: Kvällen innan bestämde vi oss för att ta bort rullbandet och göra om det till en catwalk. Vi gjorde det därför att det syntes inte i bild att det rullade och jag kände mig ostabil och osäker (det som stod var för engångs skull sant, fniss. Ni skulle se blåmärkena från fallet )
em säger: Grattis Charlotte, du är bäst =)! Vad är ditt hemliga vapen i Belgrad, om du vinner i Globen?
Charlotte Perrelli säger: Vågar inte ta ut något i förskott men tycker vi har en bra scenshow (som kommer bli ännu bättre) och en stark låt. Hoppas det räcker långt.
Carlitos säger: Jag hörde att du designade din egen klänning, kläddesignin är det något som intresserar dig?
Charlotte Perrelli säger: Ja väldigt mycket! Skönt att göra det själv, då får man det precis som man vill ha det!
frida säger: Vad skall du ha på dig för kläder i finalen? Du var ursnygg i Lördags!!
Charlotte Perrelli säger: Vi kommer att göra justeringar på klänningen så den blir ännu snyggare! Har jobbat så hårt mewd ljuset och det skulle krävas för mycket om jag byter färg...
Katja säger: Charlotte du äger,vilka andra bidrag förutom ditt förstås tycker du var bra? Mvh.du 'är bääääst.
Charlotte Perrelli säger: Taack! Sanna Nielsen, super fin låt och duktig artist!
Matte säger: Vad tycker du om björn gustavsson
Charlotte Perrelli säger: Han är min nya Idol, han har i mitt tycke redan vunnit Melodifestivalen.
fredrik i köpenhamn säger: Hey Charlotte och grattis till finalplatsen!! Vad är skillnaden mellan schlager-cirkusen idag och 1999 när du tävlade sist? Du har många, många fans som stöttar och håller på dig i utlandet....
Charlotte Perrelli säger: Tack igen, går knappt att jämföra den här cirkusen mot 1999. Då kom jag typ dit på genrepet och körde min låt upp och ned. Nu har vi jobbat stenhårt i tre månader för det här numret...
Nadja säger: Hej, jag gillade dina skor jätte mycket. Var kan man fåt ag på dem?
Charlotte Perrelli säger: Christian Louboutin, min nya favorit designer. Köpte dom i London. Kännetecken, röd sula, coolt va?
Mattias Å säger: KOmmer du släppa någon ny platta snart??
Charlotte Perrelli säger: Absolut, den är nästan klar. Kommer 23 april. Finns lite smakprov i min videoblogg som ligger på min myspace sida just nu. www.myspace.com/charlotteperrelli
DeniSe säger: varför har du gått ner så mycket i vikt, bara för melodifestivelnen?
Charlotte Perrelli säger: Har ingenting med min medverkan att göra, men media vill gärna få det till de. Började i somras att lägga om min kost till lite hälsosammare och har faktiskt börjat träna!
Bo säger: Hej Charlotte! Grattis!Tror du att du får möta Carola Och Andreas i finalen?
Charlotte Perrelli säger: Ja det tror jag absolut. Bra låt bra artister.
babyboop säger: Vilket klädesmärke gillar du bäst?
Charlotte Perrelli säger: Sass & Bide, Dolce Gabbana, Betsy Johnson
Dogge säger: Vad föredrar du att bli kallad? har du något speciellt smeknamn?
Charlotte Perrelli säger: I skolan kallades jag Lotta, visst känns det konstigt. Idag har jag inget smeknamn, i jobbsammanhang blir det ofta Perrelli.
GayliciousJen säger: Hej Charlotte! Grattis till finalplatsen i Mello. Jag blev jätteglad när du gick vidare :) Jag hoppas du vinner hela skiten! Du såg fantastisk vacker ut som du alltid gör, levererade och briljerade. Tycker du själv att du är vacker? KÄRLEK!!!
Charlotte Perrelli säger: Nja, det var väl att ta i. Men har inga direkta komplex heller. Tänk vad man kan fuska i bild, fniss. Min duktiga stylist som får ta åt sig äran..
Tove säger: Hej, det gick ju mindre bra för The Ark ute i Europa förra året, även fast jag som många andra i Sverige älskade dem. Varför tror du att låten inte gick hem i Helsingfors?
Charlotte Perrelli säger: Vi svenskar hade en relation med the Ark, som övriga Europa kanske inte hade? Svårt att sia om?
Eva säger: Det har gått ett antal år sedan du lämnade dansbandet Wizex. Kan du ibland sakna det livet?
Charlotte Perrelli säger: Kan sakna kontakten med dansbandspubliken men inte musiken förövrigt. Slitigt att stå att sjunga 5timmar varje kväll.
jonathan.l säger: tjeenare villken e din i dål i musik förutom du?.
Charlotte Perrelli säger: Celine Dion, Monica Z, Aretha Franklin, Oleta Adams listan kan göras lång...
Jenny säger: Grattis Charlotte du och Niklas var bäst. Kommer du att ha nån spelning i Umeå till sommaren?
Charlotte Perrelli säger: Sommarturnén är inte spikad än men hoppas verkligen det!
mikaela säger: om du får åka till finalen i serbien, hur kommer det då kännas eftersom att du har en vinst totalt redan?? tror du folk kommer att förvänta sig mer av dig?
Charlotte Perrelli säger: Vore ju självklart som en dröm att som första kvinnliga vinna rubbet två gånger! Klart att förväntingarna är stora. Vågar knappt drömma om det!
Moderator säger: Nu kommer den sista frågan.
TrOx säger: hur var det på Efterfesten?
Charlotte Perrelli säger: Var mer en presskonferans än fest kändes de som... Har fått nedsatt syn efter alla foto blixtar. haha.
Moderator säger: Tack till Charlotte och till alla er som ville chatta!
Charlotte Perrelli säger: Tack allihopa! Var en trevlig stund! glöm inte stödrösta i globen, fniss.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln