Nu skiljer sig Dolph

Av: Frida Hübenette Högberg, Malin Collin

Publicerad:
Uppdaterad:

Actionhjälten syns med en 23 år yngre kvinna

Den nya kärleken Dolph Lundgren och den 30-åriga karateläraren Jenny Sandersson har bland annat setts tillsammans på en gala den 27 februari.
Foto: Foto: ALL OVER PRESS
Den nya kärleken Dolph Lundgren och den 30-åriga karateläraren Jenny Sandersson har bland annat setts tillsammans på en gala den 27 februari.

I 17 år varade lyckan.

Nu skiljer sig Dolph Lundgren, 53.

– Jag kan bekräfta det, säger Dolph Lundgrens agent Johan Pråmell.

Foto: Foto: ALL OVER PRESS
Tränar tillsammans Actionhjälten Dolph har också fått hjälp av Jenny att hålla karatetekniken levande.

Actionskådespelaren Dolph Lundgren har sedan 1994 varit gift med smyckesdesignern och klädbutiksägaren Anette Qviberg, 46.

Nu har kärleken tagit slut och paret ska skiljas.

– Jag kan bekräfta att Dolph Lundgren och hans hustru har levt åtskilda en längre tid och har nu tagit ett gemensamt beslut att skilja sig, säger Johan Pråmell, Dolph Lundgrens agent till Nöjesbladet.

Nu syns Dolph Lundgren kyssa en ny kvinna öppet på bild – karateläraren Jenny Sandersson, 30 från Göteborg.

Paret har fångats på bild när de tränar karate tillsammans och under promenader i Los Angeles där Dolph Lundgren håller om henne.

Han har också tagit med Jenny Sandersson till en galamiddag och låtit sig fotograferas på röda mattan tillsammans med henne.

Planerade flytt hem

Dolph Lundgren och Anette Qviberg har två döttrar.

Tidigare har han berättat om sina planer att flytta till Sverige med sin familj.

– Ja, på ett par års sikt. Min äldsta dotter ska göra klart sin engelska utbildning, sedan kommer hon kanske hit och går gymnasiet och då kommer vi väl att hänga på, sa han då.

Tidigare har Dolph Lundgren beskrivit sin blivande ex-fru som sin bästa vän.

Förra året gjorde Dolph Lundgren succé som programledare för Melodifestivalen tillsammans med Måns Zelmerlöw och Christine Meltzer.

När det stod klart att Dolph Lundgren bara skulle vara på plats och leda två av delfinalerna, ville svenska folket ha mer.

Var med i stjärnrulle

– Jag är chockad och glad över den positiva responsen, men jag kommer inte att vara på plats. Jag ska snart åka i väg utomlands och vila, sa han då.

Förra året syntes Dolph Lundgren i actionfilmen ”The Expendables” tillsammans med actionkollegorna Sylvester Stallone, Jet Li, Mickey Rourke och Arnold Schwarzenegger.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN