Bröt ihop av mordhoten

avJon Forsling

Blondinbella: Jag har haft folk i lägenheten hela tiden

Foto: Foto: Felipe Morales
på fötter igen ”Blondinbella” börjar hitta tillbaka till sig själv efter kollapsen, och nu blir hon Malou von Sivers sidekick i ”Efter tio”.

Mannen som mordhotade henne har hållit sig borta – men ”Blondinbella” tar inga risker.

– Jag har haft folk i lägenheten hela tiden när jag har varit där, säger Isabella Löwengrip, 20.

Nu berättar bloggerskan om kollapsen och den svåra vägen tillbaka från mardrömmen som gjorde henne sjuk.

Det var i tisdags som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip tvingades uppsöka läkarvård. Då hade hon under en längre tid plågats av rädsla och sömnsvårigheter efter att ha hotats och förföljts av en okänd man.

På sin blogg berättade den populära bloggerskan att mannen ”skrev hur han ville stycka mig och äta upp mina kroppsdelar”. Löwengrip har polisanmält händelsen och mannen har inte försökt kontakta henne på ett tag.

”Polisen gör inget”

– Han la brev i min brevlåda och har stått och kikat i brevinkastet. Polisen har inte gjort något, min anmälan ligger bara på skrivbordet. De har inte ens velat titta på breven, vilket jag tycker är konstigt, säger hon till Nöjesbladet.

Hur mår du nu?

– Det har varit en tuff tid för mig. Jag har sovit dåligt och då bryts man ner som person. Nu har jag vilat upp mig en vecka, det känns lite bättre.

Samtidigt tar hon inga risker och undviker att vara ensam hemma.

– Jag har haft folk i lägenheten hela tiden när jag har varit där. Men jag har inte varit i lägenheten så ofta, säger hon.

För att få hjälp att sova skrev läkaren ut tabletter till Isabella Löwengrip.

Tar hjälp av psykolog

”Tack vare sömntabletterna (propavan och lergigan) sover jag utan att vakna upp mitt i natten och jag märker att jag börja komma tillbaka till mig själv igen”, skriver hon på sin blogg.

”Blondinbella” har tagit kontakt med ett säkerhetsbolag som ska hålla koll på hennes lägenhet. Hon tänker även ta hjälp av psykolog.

– Jag hoppas att han (stalkern) har blivit rädd när jag har tagit upp det i min blogg och det har skrivits om det. Jag håller tummarna för att han har slutat, säger hon.

I går blev det även klart att Isabella Löwengrip får ett nytt jobb som sidekick till Malou von Sivers i TV4:s ”Efter tio” med start den 19 september.

– Det ska bli otroligt roligt. Malou har alltid varit en förebild och jag känner att jag går i hennes fotspår. Fast vi kommer från olika generationer är vi lika varandra och är intresserade av samma sorts frågor, säger hon.