Måns Zelmerlöws lyxlägenhet äntligen såld

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Måns Zelmerlöws lyxvåning i Stockholm har varit svårsåld och i våras tvingades han sänka priset.

Nu kan Nöjesbladet berätta att lägenheten är borttagen från Hemnet.

– Det stämmer att objektet är sålt för det pris som Måns önskat, säger mäklaren Niklas Berntzon.

Samtidigt som Måns Zelmerlöw, 31, och hans fästmö Ciara Janson, 31, levt i en underbar bebisbubbla som bar frukt den 25 maj när de fick sonen Albert, så har artisten haft en sten i skon. Han har köpt nytt boende i London där han och familjen ska bo, men den lyxiga och relativt dyra vindsvåningen på Kungsholmen i Stockholm har varit svårsåld.

Fram tills nu.

Mäklaren Niklas Berntzon, känd från realityserien ”Toppmäklarna” och vd för mäklarfirman ESNY, trodde dock att våningen skulle vara såld innan midsommar – och han fick nästan rätt. 

Nu kan Nöjesbladet berätta att Måns har blivit av med sin våning och att den togs bort från Hemnet den 29 juni. Niklas är fåordig om affären, men bekräftar uppgifterna

– Jag vill inte kommentera mer än att det stämmer att objektet är sålt för det pris som Måns önskat.

”Helt andra betalningsmöjligheter”

Våningen lades ut på Hemnet redan i oktober förra året med utropspriset 9 995 000 kronor. Tyvärr gick luften i samma veva ur den tidigare haussade bostadsmarknaden och den förblev osåld.

Med tanke på den inbjudande terrassen på tio kvadratmeter med utsikt över en lummig park så lades den ut igen i april då den mer kom till sin rätt. Dock med ett utropspris som var en halv miljon lägre.

– Många har varit ute och kikat på den, men folk har fått ett helt andra betalningsmöjligheter just nu. Även om kvadratmeterpriset är på en snäll nivå, så är det så att efter amorteringskravet har inte folk lika mycket pengar i plånboken längre, förklarade Niklas Berntzon då.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Måns presskontakt Helene Wigren som hälsar att han avstår från att kommentera försäljningen.

ARTIKELN HANDLAR OM