Bianca Wahlgren Ingrosso

Bianca Ingrossos vändning: Tänker rösta på Centerpartiet

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Bianca Ingrosso har tidigare sagt att hon tänker rösta på Moderaterna.

Men nu verkar hon ha ändrat sig.

– Jag tycker om Annie Lööf, säger Bianca Ingrosso i sin podcast ”Har du sagt a får du säga b”, där hon även ifrågasätter Sverigedemokraternas politik.

När Bianca Ingrosso gästade Filip och Fredriks ”Breaking news” i våras berättade hon att hon röstar på Moderaterna.

Men när hon och poddkollegan Alice Stenlöf snackar politik i sin podcast ”Har du sagt a får du säga b” verkar det som att hon tänkt om.

– Jag vill rösta på ett parti som gynnar företag, men även skola, vård, miljö och allting. Jag har hittat ett parti som klingar med allt det här, säger Bianca Ingrosso och syftar på Centerpartiet.

Bianca Ingrosso.

Ingrosso om Lööf: En klok kvinna

Hon hyllar partiledaren Annie Lööf.

– Jag har läst på lite om Centerpartiet för jag tycker om Annie Lööf. Jag tycker hon är en klok, framgångsrik och mogen kvinna, säger Bianca Ingrosso.

– Jag vill bara säga, innan jag får skit för att jag just nu känner för att rösta på Centerpartiet, att det är så jag känner just nu.

Samtidigt ifrågasätter hon Sverigedemokraterna, bland annat för deras jämställdhetspolitik och syn på abort. Partiet har tidigare sagt att de vill sänka gränsen för fri abort till vecka 12.

Bianca Ingrosso berättar att hon kommer fortsätta läsa på om partierna inför valet, och uppmanar även sina lyssnare att göra det.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Bianca Ingrosso om sin okända fobi

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Wahlgren Ingrosso

Annie Lööf

Centerpartiet