”True blood”-stjärnan om sitt missbruk: ”Mitt liv var i ruiner”

1 av 3 | Foto: Joe Manganiello berättar nu om sitt missbruk.
NÖJE

Joe Manganiello, 36, har öppnat upp sig om sitt missbruk.

”True blood”-stjärnan blev alkoholist som 20-åring.

– Mitt liv var i ruiner och jag behövda ta mig ur de ruinerna, säger han till Radar Online.

Nu har han varit nykter i 11 år. Men ”True blood”-skådisen Joe Manganiello blev alkoholist redan som 20-åring.

– Jag söp långt innan jag flyttade till Los Angeles. När man är ung och framgångsrik och har dåliga vanor så använder man sin succé för att motivera för sig själv allt man gör, säger han i en intervju med Radar Online.

"Skadade folk i min närhet”

Han beskriver sitt unga jag som en ”tidsinställd bomb”, men säger att det inte var någon enskild händelse som fick honom att ta tag i missbruket.

– Polisen skakade om mig. De bankade på dörren och gav mig fem minuter att samla ihop mina prylar innan låset skulle bytas. Min bil togs i beslag och auktionerades bort. Det var inte något enskilt, utan många olika saker, säger Joe Manganiello.

– Jag var tvungen att sluta dricka. Det hade pågått en längre tid, jag skadade mig själv och folk i min närhet och det blev bara dags att lägga av. Mitt liv var i ruiner och  jag behövda ta mig ur de ruinerna, säger han i intervjun.

Nykter tack vare "True Blood"

Nu ser han rollen i ”True blood” som en motivering till att fortsätta hålla sig nykter:

– Det finns ingen pistol mot min tinning, ingen har tvingat mig att göra något. Men vid 33 års ålder ställde jag mig frågan ”Hur vill du att resten av livet ska se ut? Vet du vad du är kapabel att göra eller inte?” Och jag har använt det som min motivation, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!