”Bryt dig loss från ditt dåliga självförtroende”

Kampanjen #BreakFree ska peppa och inspirera med Alba i spetsen

Jessica Alba har själv upplevt mobbning och dålig självkänsla.
Jessica Alba har själv upplevt mobbning och dålig självkänsla.

Skådespelerskan Jessica Alba utsågs nyligen till skönhetsambassadör för hårmärket Braun. Nu lanserar de sin första kampanj #BreakFree tillsammans som fokuserar på att få kvinnor att stötta och peppa varandra till bättre självförtroende.

– Våra skönhetsprodukter har en innovativ design för bästa prestanda och hjälper kvinnor att känna sig trygga i sin skönhet. Däremot så vet vi att många kvinnor upplever dålig självkänsla. Vi hoppas att vår kampanj kommer att skapa en positiv spridning där kvinnor delar med sig av uppmuntrande budskap till kvinnor de ser upp till och respekterar, säger Alessandra Dolfini, global marknadschef för Braun i ett pressmeddelande.

Jessica Alba menar att hon kan relatera till en känsla av dåligt självförtroende.

– Jag är verkligen jätteglad över att få arbeta med den här kampanjen då jag helt kan relatera till känslan av dåligt självförtroende och att känna sig dömd. Lyckligtvis så vet jag även hur underbart stärkande det kan vara för kvinnor att få stöd från andra. Jag ber därmed alla kvinnor att ge, dela och visa sitt stöd till kvinnliga vänner, familj, kollegor och alla andra som kan behöva stöd. Låt oss ge varandra förtroende att bryta oss fria från dålig självkänsla. Tänk på en kvinna som du beundrar och berätta för henne att du gör det idag!, säger Jessica.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN