”Farmen VIP”-profilen Felicia Bergström hyllas för nya bilden

avBea Blom

Foto: Linus Hallsenius/TV4
Felicia Bergström.

Influencern Felicia Bergström visar upp en ny stil på Instagram, men det handlar om något mer än mode. Enligt ”Farmen VIP”-deltagaren utmanar hon sig själv.

”Att va tjock och våga bära upp kläder som du enligt normerna inte får är så befriande”.

Nu peppas och hyllas hon av sina följare.

Influencern och ”Farmen VIP”-deltagaren Felicia Bergström, 22, tokhyllas i sociala medier. Orsaken är att hon visar upp sig i en typ av outfit hon tidigare inte vågat bära.

”Att va tjock och våga bära upp kläder som du enligt normerna inte får är så befriande. Jag är inte 100 procent bekväm i min kropp än men jag kämpar varje dag för att våga göra det. Inte bara för mig själv utan även för alla er där ute som blivit påtvingade kroppskomplex oavsett kropp av samhället.”

instagrambilden visar Felicia upp den nya, somriga looken.

”I dag bär jag dessa höga byxor med tröjan instoppad så som jag aldrig vågat förut. Tack @matildajanzonn för att du fick mig att våga & älska denna combo”.

”Brukade gråta”

Felicia ber också följarna att dela med sig av sina erfarenheter och osäkerheter för att de tillsammans ska kunna hjälpa och stötta varandra kring kroppsfrågor.

Hyllningarna från många av Felicias hundratusentals följare lät inte vänta på sig.

”När jag var yngre brukade jag gråta när jag skulle sova för jag inte var bekväm i min kropp men nu med hjälp av dig går jag runt i magtröja ibland och har kjol och shorts på mig dagligen”, skriver av youtube-profilens fans.

”Fantastiskt bra förebild”

”Du är så fin du är en så fantastiskt bra förebild! Du visar verkligen att man ska våga vara sig själv”, skriver en annan.

– Det känns väldigt stort på något sätt. Att folk vågar för att jag och många andra vågar skriva om sådana här saker, som kläder. För det är ju ett känsligt ämne, och känsligt att prata om, säger Felicia Bergström till tidningen Expressen och tillägger:

– Det känns skönt att kunna vara den personen som jag inte hade när jag var yngre.

ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen VIP