Angelina Jolie

Angelina Jolie kan förlora vårdnaden till Brad Pitt

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Angelina Jolie har efter separationen från Brad Pitt haft vårdnaden om parets sex barn.

Men enligt nya uppgifter riskerar hon nu att förlora den, rapporterar TMZ.

Den infekterade striden mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har tagit en ny vändning. Sajten TMZ skriver nu att Jolie, som haft vårdnaden om parets barn, kan förlora den förutsatt hon inte låter barnen tillbringa mer tid med sin pappa.

Enligt en rapport, som sajten tagit del av, menar domaren att det är ”skadligt” för barnen om Jolie fortsätter att begränsa möjligheten för dem att umgås med Pitt.

Domaren ska därför ha infört nya regler som tillåter Pitt att kunna ringa och sms:a barnen när han vill, utan att Jolie övervakar samtalen.

Tillåts ett samtal om dagen

TMZ skriver vidare att man infört ett nytt schema för sommaren där det tydligt framkommer när Brad Pitt får vara med sina barn. Han kommer bland annat få träffa barnen under en tiodagarsperiod i London, där Jolie hyr ett hus. Enligt TMZ måste en barnpsykolog närvara när Pitt besöker barnen i London.

När barnen senare kommer få bo en vecka med sin pappa i Los Angeles tillåts Jolie bara ringa ett samtal om dagen.

Äldsta sonen Maddox, 16, som enligt tidigare uppgifter tagit sin mammas sida efter skilsmässan, får dock bestämma själv hur mycket han vill umgås med Pitt.

Krävde att Pitt drogtestar sig

Det var i september 2016 som TMZ rapporterade att Angelina Jolie ansökt om skilsmässa. Källor till sajten sa då att Angelina Jolie, som ville ha ensam vårdnad, inte gillar sättet som Pitt uppfostrar barnen på. Skådespelaren ska ha regerat på att Pitt använder marijuana och alkohol, och att han även har aggressionsproblem.

Medier har tidigare rapporterat om att det uppstått bråk mellan Pitt och Maddox under en flygresa på väg från Frankrike till USA. Pitt ska enligt uppgift ha varit berusad.

I december samma år ska Jolie ha krävt att Pitt genomgår fyra drogtester i månaden för att få träffa sina barn.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Angelina Jolie i nya handlingar: Påstås ha bevis om Brad Pitts våld

ÄMNEN I ARTIKELN

Angelina Jolie

Brad Pitt