Robin Stjernberg

Robin Stjernberg skriver låt i Mellon

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Nöjesbladet kan avslöja ytterligare namn som tävlar i Melodifestivalen 2017

Robin Stjernberg gör comeback i Melodifestivalen - som låtskrivare.

Nöjesbladet kan avslöja att den forna vinnaren skrivit en låt till nästa års tävling.

– Robin Bengtsson ska sjunga den, säger en källa med god insyn.

Robin Stjernberg återvänder till Melodifestivalen fyra år efter att han oväntat stod som segrare med ”You” och fick representera Sverige i Eurovision song contest.

Nöjesbladet kan avslöja att den forna ”Idol”-tvåan återigen ska tävla i musik, den här gången som låtskrivare åt en annan artist som haft framgångar i både ”Idol” och Melodifestivalen.

– Robin Stjernberg har varit med och skrivit en låt. Det är Robin Bengtsson som ska sjunga den, säger en källa med god insyn i Melodifestivalens redaktionsarbete.

Youtube-profil ska tävla

Att Robin Bengtsson hoppas kunna upprepa sin succé från årets tävling nästa år har Nöjesbladet avslöjat sedan tidigare, men nu står det alltså klart att det blir med en låt signerad Robin Stjernberg.

Onsdagen den 30 november har SVT bjudit in till presskonferens för att presentera nästa års 28 låtar och artister. Men Nöjesbladet kan lägga fler namn till listan över klara namn. Enligt samstämmiga uppgifter från vanligen väl informerade källor är tre debutanter klara för tävlingen. Rapartisten Nano Omar som förra året släppte sin debutsingel ”Lion” ska vara med och tävla liksom Etzia, som gjort sig ett namn på reggae och dancehall-scenen i Göteborg. Enligt Nöjesbladets uppgiftslämnare är även Youtube-profilen Anton Hagman klar för tävlingen.

Nöjesbladet har tidigare kunnat avslöja att bland andra Lisa Ajax, Mariette Hansson, De vet du och Jon Henrik Fjällgren ska tävla i Melodifestivalen nästa år.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Robin Stjernberg

Robin Bengtsson

Melodifestivalen

Idol