Kardashian-klanen dissar förlovningen

avFilip Joelsson

Ignorerar Rob Kardashians och Blac Chynas nyhet

1 av 5

Igår gick Rob Kardashian och flickvännen Blac Chyna ut i sociala medier med beskedet om att de har förlovat sig.

Det gillar inte resten av Kardashian-klanen, som nu ignorerar nyheten totalt.

”Ingen i familjen hoppar upp och ner av glädje i dag”, säger en källa till tidningen People.

Rob Kardashian, 29, och Blac Chyna, 27, är nyförlovade.

Förlovningsbomben släpptes via ett inlägg på Instagram, där det till synes nyförälskade paret poserar med en diamantring och orden ”Yes!”.

Men även om paret överösts av positiva grattishälsningar via sociala medier, så finns det en skara personer som knappast är imponerade över förlovningen.

Systrarna dissar

Ingen i Kardashianfamiljen har till exempel gratulerat Rob och Chyna, och en källa med insyn i familjen uppger för tidningen People att familjen är oroliga för Rob.

”Ingen i familjen hoppar upp och ner av glädje i dag. De har tagit ett gemensamt beslut att inte kommentera händelsen på sociala medier”, säger källan till People, och fortsätter:

”Det finns en rädsla för att Blac Chyna manipulerar situationen med Rob. Att han ger sig in i en situation som inte är bra för honom. Låt oss vara ärliga, ingen hoppas egentligen på att de ska gifta sig”, säger källan.

Hoppas på ny reality-show

En annan källa uppger för samma tidning att förlovningen ligger helt i linje med Rob Kardashians tidigare planer på att få en egen spin-off på realityserien ”Keeping Up with the Kardashians”.

”En förlovning och ett bröllop skulle givetvis attrahera tittare. Förlovningen är ju så plötslig, och det är svårt att ta allt 100 procent seriöst när man vet sedan tidigare att de jobbar på affärsmodeller för att tjäna pengar, säger källan till People.

ARTIKELN HANDLAR OM