Mari Jungstedt

Mari Jungstedt om nya kärleken

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Deckarförfattaren: ”Vi gillar varann”

Hon separerade från norske författaren Ruben Eliassen, 47 förra året.

Nu har deckardrottningen Mari Jungstedt, 53 hittat kärleken på nytt.

– Vi dejtar och gillar varann, säger hon om nye mannen Anders.

Mari Jungstedt och Anders visade upp sig tillsammans som par för första gången på galapremiären av ”Money Monster” i förra veckan. Det var Häntbloggen först med att rapportera.

För Nöjesbladet berättar deckarförfattaren att hon och Anders träffas sedan en tid tillbaka, men att de inte satt någon etikett på relationen.

– Vi dejtar och gillar varann, så mycket kan jag säga. Vi har setts i några månader. Det känns väldigt roligt, säger hon.

Bröt upp förra året

Mari Jungstedt bröt förlovningen med den norske författaren Ruben Eliassen i december förra året. Då hade de varit ett par i tre år. Innan dess levde hon med maken Cenneth Niklasson i 23 år.

Mari säger att uppbrotten aldrig har fått henne att tvivla på kärleken. Snarare tvärtom.

– Man har relationer och det händer saker i livet, så är det ju bara, Men jag känner verkligen inte att jag tappat tron på kärleken. Jag har i och för sig bara haft två relationer på 26 år, så jag har ju inte direkt hoppat runt.

”Känner mig eftertraktad”

Efter separationen från Ruben Eliassen kände Mari Jungstedt sig både uppvaktad och efterfrågad på kärleksmarknaden.

– Jag känner mig attraktiv och eftertraktad trots min ålder och det är positivt. Man får vara lite öppen och glad, säger hon.

Hon har tidigare berättat att hon såg fram emot att vara singel efter skilsmässan från Cenneth Niklasson, men att hon följde sitt hjärta när hon blev förälskad på nytt.

– Jag har en väldig stabilitet i mig själv och många vänner. Men vad som helst kan hända, och jag ville bejaka mina känslor när jag blev kär, sa hon.

ANNONS

Spana in Cerveras rea-sortiment online och klicka hem dina favoriter innan de tar slut!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Mari Jungstedt om nya kärleken Magnus

ÄMNEN I ARTIKELN

Mari Jungstedt

Ruben Eliassen

Klick!