Jessica Almenäs gör comeback i Nyhetsmorgon – efter kollapsen

avLinnéa Borgert

Kommer tillbaka i rutan – ”ska bli superkul”

1 av 5 | Foto: ANDERS ANDERSSON
Jessica Almenäs berättar i intervjun med Renée Nyberg om för- och nackdelar med att ha ett stort driv. ”Man får prestationsångest vad gäller allt”, säger Almenäs.

I höstas bröt Jessica Almenäs ihop efter en V75-sändning och beslutade sig för att ta en timeout.

Nu gör hon comeback i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

”På söndag gör jag Nyhetsmorgon igen och det ska bli superkul!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

TV4-profilen Jessica Almenäs har minst sagt haft ett stressigt schema med trav, ”Let's Dance” och ”Nyhetsmorgon”. I höstas blev det för mycket för henne.

I september förra året, efter en 14 timmars lång direktsändning med trav på kvällen och morgon-tv dagen efter, kollapsade programledaren.

– I slutet på sändningen började jag svettas. Jag började skaka, kunde liksom inte kontrollera att jag skakade och jag fick hjärtklappning. Fick lite svårt att andas, och siffrorna som jag skulle läsa började snurra. Jag tänkte ”Gud, måtte jag inte svimma i direktsändning”, har hon berättat i sin podd ”Träningspodden med Jessica och Lofsan”.

Tvingades ta timeout

Almenäs tvingades ta en timeout från sina tv-uppdrag, men nu är programledaren på benen igen. Den 16 januari dök hon återigen upp i rutan i V75. På söndag får vi se henne i ”Nyhetsmorgon”.

”Mot TV4-huset! Det var ett tag sen sist.. På söndag gör jag Nyhetsmorgon igen och det ska bli superkul! Har längtat efter mina goa arbetskamrater och alla härliga Nymo-tittare”, skriver Jessica Almenäs på sin Instagram.