Rebecca och Fiona hyllar Parneviks

avTerese Ekelöw

”Skitsamma om vi är två blonda dj:s”

1 av 5

Rebecca och Fiona hyllar familjen Parnevik på Instagram.

Detta efter en hätsk diskussion i programmet.

”Den vänstern vi vill reppa är inkluderande, precis som familjen Parnevik”, skriver dj-duon.

Rebecca Scheja, 27, och Fiona FitzPatrick, 30, gästade det senaste avsnittet av ”Parneviks”. De hamnade i en het politisk diskussion med systrarna Peg och Penny Parnevik. Åsiktskillnaderna skapade irritation i huset men Rebecca och Fiona hyllar familjen och programmet på Instagram.

Tackade ja direkt

De skriver i bildtexten att de är selektiva med vilka program de medverkar i men att de direkt tackade ja till att besöka Parneviks ”lyxiga hus”.

”Vi har sett programmet innan och har känt glädje av deras öppenhet och upptåg men samtidigt ställt den eviga frågan varför vissa har så mycket när andra har så lite” skriver Rebecca och Fiona på Instagram.

”Bra utbyte”

De skriver att de hade ett bra utbyte och att Peg och Penny delade med sig av smarta tankar. Dj-duon uppmuntrar andra att fortsätta diskutera politik och avslutar med en hyllning till familjen Parnevik.

”Och skitsamma om vi är två blonda dj:s, vi tänker reppa vänstern så fucking hårt vi kan, och den vänstern vi vill reppa är öppen och inkluderande, precis som familjen Parnevik!” skriver Rebecca och Fiona i bildtexten på Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM

Parneviks