Jenny mobbades för sina håriga ben

NÖJE

Nu tar hon bort håret med laser

När Jenny var tio år mobbades hon i skolan för att hon var så hårig.

– Jag började raka benen redan då, säger Jenny.

Men till sommaren kommer hon vara helt hårfri med hjälp av laser.

Foto: Cecilia Enholm
Äntligen kjol ”Det känns underbart – jag ska gå i kjol hela sommaren”, säger Jenny Burne efter beslutet att ta bort håret på benen med laser.

Så länge Jenny Burne, 25, kan minnas har hon mått psykiskt dåligt över sina håriga ben.

– Det är inte bara benen, jag har mörka strån i ansiktet, på magen och andra ställen. Det är alltid jättejobbigt på sommaren, säger Jenny.

Har testat det mesta

Med åren har hon testat det mesta för att bli av med sin hårväxt, men det mesta har bara fungerat ett tag – sedan har allt snabbt växt ut igen.

– Bara att åka och bada har varit ett projekt där jag måste förbereda mig i evigheter och raka halva kroppen, säger Jenny.

I flera år har hon funderat på permanent hårborttagning, men som student är det en dyr kostnad med cirka 4500 kronor per gång. Jenny skulle dessutom behöva gå minst fem gånger. Men nu har hon bokat tid på Gamla Stans Kirurg- och Lasermottagning för att påbörja IPL-behandling och lagom till sommaren kommer Jenny vara helt hårfri.

Som små nålstick

– Det känns underbart. Jag trodde lasern skulle göra ont, men det kändes bara som små nålstick. Äntligen kommer jag slippa mina håriga ben! Jag kommer nog gå i kjol hela sommaren, säger Jenny.

Lyxig high tech tar bort håret för alltid

Glöm vaxning och rakhyvlar. Nu ska håret bort för gott. Med laser och andra high tech-behandlingar slipper du stubben året om.

Såhär blir resultatet efter 9 behandlignar med Epilar.
Billigare än salong – en egen depilator.

Här är alla metoderna:

Petra Weiss

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode