Moneybrother återförenad med ex-flickvännen

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

NÖJE

Anders ”Moneybrother” Wendin och förra fästmön Haddy Foon är återigen ett par.

Nu berättar de om lyckan för Nöjesbladet.

– Vi valde varandra igen och vi är superglada för det, säger Haddy Foon.

Artisten Anders ”Moneybrother” Wendin, 43, och förra fästmön Haddy Foon, 36, valde att gå skilda vägar för tre år sedan. Men nu har de hittat tillbaka till varandra och är sedan en tid tillbaka återigen ett par, vilket de båda bekräftar för Nöjesbladet.

– Ja, det stämmer. Vi valde varandra igen och vi är superglada för det, säger Haddy.

För några dagar sedan publicerade Haddy ett känslosamt inlägg på Facebook där hon skrev:

”@estherperelofficial sa en gång ’det är en vacker sak när två människor väljer varandra men det är ännu vackrare när de väljer varandra igen’. Och så efter tre års mellanrum har vi. Älskar dig Anders Wendin”, följt av ett rött hjärta.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Anders Wendin.

Grattas av Krunegård

Anders har publicerat samma citat på Instagram och flera kändisar gratulerar till kärleksbeslutet, däribland Anders tidigare ”Så mycket bättre”-kollega Kikki Danielsson som skriver ”ÅH, va härligt” följt av ett rött hjärta.

Artisten Markus Krunegård kommenterar med flera röda hjärtan medan toppmodellen Caroline Winberg skriver ”WOW!!!”.

Anders och forna ”Top Model”-deltagaren och PR-konsulten Haddy träffades 2011 och i oktober 2013 föddes sonen Göte. Men två år senare blev uppbrottet ett faktum.

– Vi har en fantastisk relation där vi hjälps åt med vår son och stöttar varandra. Anders är utan tvekan världens bästa pappa, förklarade Haddy sedan för Hänt.

Berättade om separationen

Under inspelningarna av ”Så mycket bättre” förra året öppnade Anders upp om den tunga separationen under en tårfylld middag.

– Jag har aldrig fått till den där perfekta relationen med en annan människa, det har alltid varit något som legat och gnagt. De gångerna jag har varit redo, så har inte den andra varit det. I och med min uppväxt med min farsa, vi hade en nära relation men det var svårt med grundrelationen, och att jag flyttade hemifrån tidigt så har jag aldrig bott med en annan människa.

Stjärnorna som gift sig 2018 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM