Svenska glamourister rasar: Var är vårt vardagsnöje

Publicerad 2023-01-17

Plötsligt var supersåpan ”Glamour” försvunnen från tv-kanalen Sjuan. Ingen dramatik eller dekadens alls under den vanliga sändningstiden. Avsaknaden av ”Glamour” har fått ”Glamour”-fansen, de så kallade glamouristerna att rasa.

— Glamour är en viktig del för oss glamourister. Vi tycker att Sjuan behandlar oss styvmoderligt när de inte ger klara besked, säger glamouristernas inofficiella talesperson Joakim Burman.

Det har varit en dramatisk tv-höst för glamouristerna. Sheila har skjutit sin son Finn OCH sin svärdotter Steffy. Sheila begav sig även på sonens adoptivmor Li och mixtrade med hennes bromsar så bilen for ner i havet. Detta utan att veta om att Li faktiskt har har räddat sonens liv och håller honom gömd.

— Vi tittare vet alltså att Finn lever tack och lov, men det vet ingen annan ännu. Det är spännande, spännande och drama på högsta nivå som vi inte får följa i Sjuan än på ett obegripligt tag. Oförklarigt och litet respektlöst mot oss trogna tittare, dundrar glamouristen Eja och fortsätter.

— Kimberlin Brown som spelar den lömska Sheila driver hela serien just nu. Hon har kommit och gått genom serien sedan 1992 och är en av de mest älskade och hatade karaktärerna.

Glamouristen Joakim Burman under ett Glamour-event. Här med favoriten Kimberlin Brown

Vi glamourister är hjälplösa

Trots att glamouristerna med Joakim i spetsen har bombarderat Sjuan med frågor om när Glamour kommer tillbaka har kanalen valt att lägga på locket. Den enda informationen Glamour-fantasterna har fått är är en statusuppdatering på Sjuans Facebooksida.
”Nu tackar vi Glamour för i år och ser fram emot nya spännande avsnitt under 2023”, står det att läsa på Facebooksidan. Detta är en högst knapphändig information enligt Burman.
— Än en gång är vi glamourister hjälplösa utan vårt vardagsnöje. Inget svar när serien kommer tillbaka trots massa frågor, säger Burman upprört.

Tjusiga supersåpaskådisar

ANNONS

Följ ämnen i artikeln