Så festade deltagarna på ”Let’s dance” efterfest

NÖJE

Pussar, bubbel och dans

”Let’s dance” är över för i år.

På efterfesten bjöds det inte bara på segerdans.

Både bubblet och pussarna flödade bland deltagarna.

Efter att ha fått höja den röda skon av glas hissades Jesper Blomqvist i luften av vännerna på det dansgolv han levererat finalens tre danser.

Därefter bar det av till en vit limousine som tog honom och hans danspartner Malin Watson till Grand Hotel i Stockholm där efterfesten hölls. I bilen njöt vinnarparet av både champagne och ostbågar. Något de berättat för Nöjesbladet att de redan bestämt sig för att fira med.

– Nu ska vi svulla, sa Jesper till Nöjesbladet precis efter vinsten.

På efterfesten välkomnades de av övriga deltagare och vänner. Jesper iklädd svart kostym och Malin iklädd röd klänning med ormskinnsmönster. Efter att ha skålat från en balkong bjöd de på vinnardans omringade av gästerna.

Pussar och bubbel

I vimlet syntes bland annat deltagaren Dominika Peczynski tillsammans med kärleken Anders Borg. Paret pussades, skålade med vänner och såg ut att njuta av festligheterna.

Anja Pärson dök upp tillsammans med frun Filippa Rådin. Tillsammans skålade de i champagne. Anja hann också med en dans med boxaren Michaela Lauren.

Samir Badran och hans danspartner Sigrid Bernson syntes stå tätt omslingrade och pussas flera gånger. Romansyktena har florerat kring paret under säsongen. I fredagens program visade de sin kärlek öppet i direktsändning genom att pussas i ett dansnummer.

På den glittrande festen syntes även Stina Wollter dansa med sin sambo.

Ellen Bergström dansade med sin pappa.

Deltagarna dansade bland annat till Robin Bengtssons vinnarlåt ”I can’t go on”. som representerar Sverige i ESC under lördagen. Även klassiska wienerwals-låtar spelades som fick flera av gästerna att brista ut i spontana piruetter.

ARTIKELN HANDLAR OM