Lady Gaga

Lady Gagas och prins Williams FaceTime-samtal

Av: 

Agnes Aronsson

NÖJE

Prins William och Lady Gaga tog en kaffe över FaceTime.

Anledningen? De vill få folk att prata öppet om psykisk ohälsa.

– Jag känner inte för att gömma mig längre, säger Lady Gaga under samtalet.

Det är inte varje dag en av världens mest kända sångerskor tar en pratstund över FaceTime med världens mest kända prins, men nu har det hänt. Från sitt hem i Los Angeles ringde Lady Gaga, 31, upp prins William, 34, på FaceTime för att prata om psykisk ohälsa, rapporterar Metro UK. Hon la sedan upp videon på sitt Twitter-konto.

– Det är mycket skam knutet till psykisk ohälsa. Du känner att någonting är fel på dig, säger hon samtidigt som hon sippar på en kopp kaffe.

Det var i slutet av förra året som sångerskan gick ut med att hon lider av posttraumatiskt stressyndrom, och under samtalet med prinsen berättar hon om sin kamp. Hon drabbades av syndromet efter att ha jobbat för mycket under för lång tid.

– Och i mitt liv ser du alla de här vackra och fantastiska sakerna jag har och att jag borde vara så glad. Men du kan inte hjälpa det om du vaknar upp på morgonen och är så trött, och du är så ledsen, och du är så full av ångest och skakningar att du nästan inte kan tänka, säger Lady Gaga till prins William.

Del i en kampanj

Deras pratstund är en del av ”Heads Together”-kampanjen, vars syfte är att uppmärksamma psykisk ohälsa för att försöka avstigmatisera det. Kampanjen startades av prinsbröderna William och Harry, 32, tillsammans med Williams fru Kate, 35.

Prins Harry fick nyligen mycket uppmärksamhet då han uttalade sig om sin egen kamp, när han valde att prata öppet om sorgen efter prinsessan Dianas död.

– Mitt sätt att hantera det blev att sticka huvudet i sanden och vägra att tänka på min mamma, för vad skulle det hjälpa? Jag tänkte att det bara kommer att göra mig ledsen och ändå inte ge mig henne tillbaka, sa Harry i intervjun med The Telegraph.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisarna som levt med ätstörningar

ÄMNEN I ARTIKELN

Lady Gaga

Psykisk ohälsa

Prins William

The Telegraph