Norska supermodellen träffar ”Paradise hotel”-hunken

På het semester på Mallorca: ”Saknar honom när vi inte ses”

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2
Vendela Kirsebom.

NÖJE

Från Farmen till paradiset.

Nu bekräftar norska supermodellen Vendela Kirsebom och norska ”Paradise hotel”-profilen Petter Pilgaard att de träffas – under sin kärlekssemester. Hon vill dock tona ner att de skulle vara ett par.

– Jag tycker om Petter väldigt mycket, men vi kan inte kalla oss pojk- och flickvän, säger hon till Se og hør enligt TV2.

Flörten började med bråk.

Nu bekräftar nämligen norska modellen Vendela Kirsebom, 50, att hon och norska ”Paradise hotel”-profilen Petter Pilgaard, 37, träffas sedan de möttes under ”Farmen Kjendis” förra året.

– Det var en chock att folk är så intresserade av oss och vårt förhållande. Det hade jag inte kunnat tänka, säger Kirsebom nu till Se og hør.

Så sent som i januari förnekade de en romans för VG. Sedan dess har Instagrambilderna på de båda fullständigt haglat.

Var rädd för porrfilm

Nu är de på en flörtig semester i Palma, Mallorca. Och de njuter fullständigt av varandras sällskap, på bilder i Se og hør kysser de varandra.

– Det första jag tänker när jag ser solnedgången är att jag har något vackrare vid min sida. Och det säger mycket. Det är värdigt lite som kan slå en solnedgång här, bara en sak och det är Vendela, säger han i ett videoklipp på tidningens sajt.

Hon betonar dock att de ännu befinner sig på ett tidigt stadium i sin relation.

– Jag tycker om Petter väldigt mycket. Jag saknar honom när jag inte träffat honom på några dagar, vi pratar i telefon hela tiden. Men vi kan inte kalla oss pojk- och flickvän. I alla fall inte ännu, säger Vendela till Se og hør enligt norska TV2.

Vid ankomsten till lyxvillan i 50-miljonersklassen blev de först stoppade av uthyraren som fått för sig att paret skulle spela in en porrfilm i fastigheten.

– Han var rädd att jag och Vendela skulle spela in intima scener, han var inte intresserad att hans hus skulle användas till det. Det blev det inte men semestern är inte över ännu, säger han till Se o hør och skrattar.

Modell i USA

Petter Pilgaard var med i ”Paradise hotel” 2009 och Kirsebom har verkat som modell under decennier, 1993 var hon på omslaget av ”Sports illustrated”.

Tiden i kändis-”Farmen” svetsade samman deras relation.

– Det blir intensivt, speciellt när man bor så inpå varandra och har lite mat. Vi hade våra bråk och vissa händelser påverkade mig mer. Men allt i ”Farmen” var en fantastisk upplevelse och jag älskar det. Vi hade det toppen, liksom. Med mig som gruppens mamma och som om de var en flock ungar, har hon sagt till norska Se och hör.

Publicerad: