Danny Saucedo ställer in – är sjuk

1 av 2 | Foto: Karin Törnblom
Danny Saucedos show ”Nu”.
NÖJE

Danny Saucedo är sjuk.

Instagram meddelar artisten att han tvingas ställa in fredagens och lördagens föreställningar på Hamburger Börs i Stockholm.

”Va hos läkaren imorse som undrade hur fan jag ens klarade av premiären igår efter att ha kollat ner i min hals...”, skriver han i inlägget.

Det var en krasslig Danny Saucedo som under torsdagen genomförde nypremiären av sin show ”NU”.

I dag säger läkaren stopp. Artisten tvingas ställa in kvällens och lördagens framträdanden.

”Va hos läkaren imorse som undrade hur fan jag ens klarade av premiären igår efter att ha kollat ner i min hals... Ska vila mig frisk nu så vi kan ses en annan kväll och ha riktigt kul ihop. Sorry för strulet”, skriver han på Instagram.

I inlägget uppmanar han även besökare att boka om sina biljetter kostnadsfritt.

Fansen skickar förstående och varma ”krya på dig-hälsningar” till Danny Saucedo – även om långväga gäster uttrycker viss besvikelse över beskedet.

Tröstas av fansen

”Svårt när vi har bokat hotel och flyg, så tråkigt detta, men alla är vi människor, alla kan bli sjuka! Men detta är vår 10-åriga bröllopsdag vi skulle fira med dig. Blev lite antiklimax för oss och våra vänner, men får försöka boka till något annat! ! Krya på dig!”, skriver en.

”Detta är andra gången vi åker från Ystad och ska se din show och den blir inställd har sett fram emot att få se dig vi är jätteledsna nu får vi åka hem utan att ha fått se din show ännu en gång. Men det är ju inte ditt fel. Krya på dig”, skriver en annan.

”Sååååå otroligt synd och tråkigt att du är sjuk. Du får krya på dig! Synd bara att det knappt finns några datum att boka om till bara..Hade ju köpt lyxpaketet!”, skriver en tredje.

Danny Saucedos show ”NU” hade premiär i januari i år. Den kritikerrosade föreställningen förlängdes till hösten, där nypremiären ägde rum torsdagen den 15 september.

ARTIKELN HANDLAR OM