Kvinnorna vägrar lämna min man i fred

Olle Kvarnsmyr ÄR Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

NÖJE

”Då han har en sådan karisma är kvinnor på honom så fort han visar sig”

Jag har sedan ett par år varit gift med mitt livs kärlek. Han är smart, rolig, framgångsrik och min bästa vän. Den enda sorgen är att vi inte kan skaffa barn tillsammans. Men vi har accepterat faktum och tillsammans kommit fram till att vi vill adoptera. Allting är alltså frid och fröjd. Förutom en sak. Min man är som jag beskrev helt perfekt. Men det är inte bara jag som tycker det. Alla andra kvinnor tycker också det. Då han har en sådan karisma är kvinnor på honom så fort han visar sig. Jag har börjat må dåligt över kvinnornas sätt. Jag är inte direkt svartsjuk men blir förbannad på kvinnornas blickar och löjliga fnittrande. Min man är medveten om sin dragningskraft och uppmuntrar inte kvinnorna. Han säger även ofta att han bara älskar mig och kan inte hjälpa att kvinnorna är på honom. Vad ska jag göra?

Du har gjort ett riktigt superkap - men du måste höja smärtgränsen

Grattis till att ha landat den helt perfekta mannen. De är inte alla förunnade. Ofta är supersnygga karismatiska herrar dessutom riktiga svin. Men inte din man. Han älskar bara dig och går inte runt och viftar med baguetten åt andra håll. Vill du fortsätta relationen med den vackra, smarta, framgångsrika och roliga mannen får du helt enkelt höja smärtgränsen. Det kommer du dessutom att greja då du inte direkt lider av svartsjuka utan mer är förbannad. Var tydlig när kvinnorna går över gränsen. Både mot kvinnorna och din man. Försök även om det går att omfamna hans popularitet, se det komiska

i de raggande fnittertanterna och till och med känna dig stolt. För trots allt är det till dig det här tjusiga mästerverket går hem till.

Styr upp ditt kärleksliv - kontakta Dr Kärlek bums. Ställ den svåra frågan på [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden