Britneys ilska mot yngsta sonen: ”Gör mig så ledsen”

Sönerna talar ut om relationen i ny intervju

Uppdaterad 2022-09-06 | Publicerad 2022-09-02

Britney Spears och Kevin Federline.

I en intervju bryter Britney Spears söner tystnaden om kontakten med sin mamma.

Något som fått popstjärnan att ilskna till och rikta särskild kritik mot yngsta sonen i ett långt inlägg på Instagram.

”Kan DU förklara för mig varför vi i familjen skulle göra så här mot någon” skriver hon.

Britney Spears ex-make Kevin Federline, 44, har tidigare uppgett att deras två gemensamma söner Jayden James Federline, 15, och Sean Preston Federline, 16, inte haft kontakt med sin mamma på flera månader.

Sönerna, som hittills varit tysta angående påståendet, talar i en intervju med ITV news ut om den komplicerade relationen till sångerskan.

I intervjun, som sänds under fredagen, säger den yngsta sonen att han är övertygad om att de ska kunna ha kontakt i framtiden, enligt Daily Mail.

– Det kommer att ta lång tid och krävas mycket ansträngning. Jag vill att hon ska må bättre först, efter det vill jag verkligen träffa henne igen, säger han.

Han ska även ha riktat sig direkt till Britney:

– Jag älskar dig och önskar dig det bästa. En dag kan vi kanske umgås som vanligt igen, säger den femtonåriga sonen.

Britney Spears med sina söner Sean och Jayden 2013.

Britneys ilska på Instagram

Intervjun har gjort Britney Spears, 40, bestört. I ett långt inlägg på Instagram berättar hon själv om den sorg hon känner kring den brutna kontakten med sönerna. Hon svarar även på den yngsta sonen Jaydens hälsning i intervjun.

”Det gör mig så ledsen att höra honom säga att jag inte levt upp till hans förväntningar av hur en mamma ska vara. Och att vi kanske kan träffas igen och prata om det här. Kanske kan DU förklara för mig varför vi i familjen skulle göra såhär mot någon!!!!”, skriver hon i inlägget.

Hon fortsätter sedan att rikta kritik mot sönernas pappa och anklagar honom för att vara en dålig förebild för deras gemensamma barn.

”Jag är säker på att det passar er VÄLDIGT COOLA generation att ha en pappa som röker weed varje dag. Jag förstår ert behov av att bo tillsammans med er pappa som jag tvingades spela perfekt inför i femton år för absolut ingenting.”

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

ANNONS

Följ ämnen i artikeln