Bästa vännerna tvingades slå ut varandra

Martin Lidberg: ”Verkligen tråkigt”

avLouise Åström

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2

Per-Olof ”Posa” Serenius och Martin Lidberg blev vänner på kort tid under inspelningarna av ”Mästarnas mästare”.

I söndagens program tvingas de kämpa mot varandra i nattduellen.

– Det var verkligen tråkigt att behöva möta honom, säger Martin Lidberg till Nöjesbladet.

I tv-programmet ”Mästarnas mästare” måste deltagarna som fått minst poäng under avsnittets tävlingsmoment mötas i en utslagsduell.

Under söndagen ställdes brottaren Martin Lidberg mot isracingföraren Per-Olof ”Posa” Serenius. De båda idrottarna har hållit varandra om ryggen under säsongen och Lidberg intygar att de kom varandra nära på kort tid.

– Vi blev väldigt tajta. Vi hade lite samma bakgrund till våra idrotter. Det fanns mycket likheter och vi fann varandra, säger Martin Lidberg till Nöjesbladet.

Har fortsatt träffas

Att vännerna nu ställdes mot varandra gjorde att duellen kändes tyngre, anser Martin. Posa förlorade och tvingades därmed lämna programmet.

– Det var verkligen tråkigt att behöva möta honom i en nattduell. Både han och jag hade sagt att vi inte ville det, men så blev det, säger han och fortsätter:

– Jag ville verkligen ha med mig Posa till en eventuell seminifinal. Jag vet hur mycket han ville dit. Han sa att han kände sig nedstämd över att behöva åka hem.

Lidberg berättar också att han och Posa har fortsatt umgås efter inspelningarna.

– Ja, vi har kontakt. Vi har träffats och jag åkte och tittade och hejade när han gjorde sitt sista race. Det var en månad sedan ungefär, säger han.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM