Schwarzenegger vägrar Trumps tv-serie

NÖJE

Bråket mellan Donald Trump och Arnold Schwarzenegger färgar av sig på tv-tablån. Skådisen dissar nu ”The celebrity apprentice” för all framtid.

Foto: Chris Pizzello/AP/TT
Skådisen Arnold Schwarzenegger vill inte på något sätt associeras med president Donald Trump.

Arnold Schwarzenegger, 69, tar fullständigt avstånd från realityserien ”The celebrity apprentice”. Han kommer aldrig vilja medverka i den igen, säger han nu. Skådespelaren tog över som programledare efter USA:s president Donald Trump.

”Terminator”-stjärnan tycker att tjafset med Donald Trump, som står med som exekutiv producent för realityserien, har förstört för mycket. Det skriver The Hollywood reporter.

Schwarzenegger skyller de dåliga tittarsiffrorna – som Trump har hånat honom för – på att serien associeras med presidenten.

– Jag stängde av [tv:n] eftersom så fort jag läser Trumps namn, drar jag, säger han i en intervju hos Empire.

Schwarzenegger ogillar ”bagaget”

Såhär kommenterar skådespelaren som har jobbat som guvernör för Kalifornien sitt beslut, i ett uttalande:

– Jag älskade varje sekund av jobbet med NBC and Mark Burnett. Alla – från kändisarna till teamet och marknadsavdelningen – var klockrena, och jag skulle absolut vilja jobba med dem igen, i en show som inte har det här bagaget.

Tv-bolaget NBC ska ha försökt distansera sig från Donald Trump, som förlöjligade serien men främst Arnold Schwarzenegger då han i februari manade till bön för ”The apprentice” under ett religiöst möte.

Schwarzenegger svarade kaxigt genom att be Trump byta jobb med honom.

ARTIKELN HANDLAR OM