Här är den ultimata ”Skam”-kartan till alla fans

Så gör du om du vill gå i ”Skam”-karaktärernas fotspår

1 av 2
NÖJE

Har du sett på ”Skam” och undrat var sjutton i Oslo alla dessa platser de besöker ligger?

Nu är lösningen här, Visitoslo har nämligen satt ihop en interaktiv karta med alla viktiga platser i serien du måste besöka när du i är i stan.

Ta dig en digital tur nedan för att se vart allt i serien utspelar sig.

Är du en av alla de som funderat på att vallfärda till Oslo för att gå i de älskade karaktärernas fotspår? Eller är du bara nyfiken på var i stan allting händer? Nu är räddningen här! Visitoslo har nämligen satt ihop en interaktiv karta med flera av de viktigaste platserna du måste besöka om du vill känna dig som en av personerna i ”Skam”.

Här kan du se var William och Noora hade sin första dejt, var alla ”vors” hålls någonstans och var Isaak och Even bodde den där natten tillsammans på hotell.

Har sparkat ut besökare

Visitoslo ber dock de som funderar på att ta sig runt i stan med hjälp av kartan att visa respekt mot privata områden och människor som bor där.

Inspelningen av den fjärde säsongen av ”Skam” är i full gång, och Hartvig Nissens skole där delar av serien utspelar sig har varit tvunga att spaka ut nyfikna besökare som vill få sig en glimt av de populära skådespelarna då de stör undervisningen.


Klicka på siffrorna nedan för att se vilka resmål och händelser som döljer sig bakom.