Filip Lamprecht

Filip Lamprechts skarpa markering om Peg Parnevik

Ryter ifrån mot hatarna efter ogrundade romansryktena: ”Hon får hat varje dag”

Av: 

Torbjörn Ek

Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parnevik och Filip Lamprecht

NÖJE

Filip Lamprecht har fått nog.

Nu ryter ”Let’s dance”-profilen ifrån mot alla som riktar hat och hot mot flickvännen Peg Parnevik.

– Det här handlar om min partner i livet, säger han.

Filip Lamprecht, 24, har fått nog av alla som skriver elaka meddelanden och kommentarer på flickvännen Peg Parneviks, 25, sociala medier efter hans medverkan i ”Let’s dance”.

Nu ryter han ifrån i ett inlägg på sin Instagram:

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjuk va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes Instagram och bilder bara för att såra och hota henne. Och vissa väljer att formulera sig som att de pratar för mig. Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det till dig själv”, skriver han.

Inte förväntat sig

Till Aftonbladet säger Filip Lamprecht att han har fått nog av att Peg Parnevik utsätts för hat för att han tävlar i ”Let’s dance”:

– Det är tråkigt att det har hamnat på henne som inte har varit delaktig på det sättet. Här har jag börjat göra nånting och sen så väljer folk att börja skriva till henne, säger han.

Hade du trott att något sånt skulle kunna hända när du tackade ja till ”Let’s dance?”

– Nej, det var ingenting jag hade förväntat mig och inte hon heller. Vi alla var supertaggade och det ska ju vara en rolig grej. Men hon är en offentlig person och jag har börjat bli lite mer offentlig. Hon får hat varje dag, men nu har det blivit för mycket. Det har blivit mer under den här perioden.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht är danspartners i ”Let’s dance”

Ogrundade rykten

Förra söndagen gick Peg Parnevik själv ut på Instagram och satte ner foten mot de ogrundade romansrykten som fans börjat sprida i sociala medier om Lamprecht och hans danspartner Linn Hegdal, 25. Hegdal har ett förhållande med dansaren Jacob Persson, 25, som dansade med Peg Parneviks syster Penny Parnevik, 24, under förra säsongen av ”Let’s dance”.

”Det räcker nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande kommer jag att börja bli otrevlig. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det där är till någons livspartner eller kärlek? Seriöst, dra åt helvete”, skrev Peg Parnevik då.

Men efter att de elaka kommentarerna fortsatt kände sig Filip Lamprecht tvungen att också sätta ner foten.

– Det har gått för långt. Folk tänker inte på... De går ut för att såra men det är också en person på andra ändan som ska ta det här. Jag kan inte stoppa folk, men kan jag göra nånting så är det att säga till genom mina kanaler.

”Min partner i livet”

Känner du att du hinner vara där för Peg nu samtidigt som du ska få till dansen i ”Let’s dance”?

–Ja, det är klart att jag gör det. Jag kommer anpassa mig, ”Let’s dance” är jättekul, men det här handlar om min partner i livet, jag kommer alltid göra tid för henne.

Hur stör det uppladdningen inför lördag?

– Vi kommer fortsätta vårt liv och jag kommer göra mitt bästa för att kunna göra en så bra dans som möjligt på lördag. Jag säger ifrån, men sen kommer jag inte låta det ta energi från mig, för så ska det inte vara. Jag kommer inte låta det påverka mig.

”Let’s dance” sänds i TV4 lördagar 20.00.

ANNONS

Fynda bland snygga klänningar, kappor och mycket mer - nu till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Peg Parnevik och Filip Lamprecht: Vi går i terapi

ÄMNEN I ARTIKELN

Filip Lamprecht

Peg Parnevik

Let’s dance

TV4

Instagram