Bonde söker fru

Här är bönderna i ”Bonde söker fru” 2021

”Den perfekta blandningen godbitar”

Av: 

Elle Kari Karlsson

”Bonde söker fru”. Peja, Filip, Backis och Daniel.
”Bonde söker fru”. Peja, Filip, Backis och Daniel.

NÖJE

Här är årets deltagare i ”Bonde söker fru”.

Fyra bönder söker kärleken i TV4 – medan tre letar vidare i ”Kärlek åt alla” på TV4 Play.

För sextonde året i rad kommer vi få följa svenska bönder i jakt på den stora kärleken.

– Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Bonde söker fru har premiär den 29 september klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play. Kärlek åt alla har premiär den 29 september och sänds exklusivt på TV4-play.

Årets bönder i ”Bonde söker fru”

Här är årets bönder:

Pär Eric ”Peja” Nilsson

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde, Björnås.

Mölkbonden Peja bor inte långt från Falkenberg där han driver en stor mjölkgård med 400 kor. ”Peja” beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska och vill gärna pyssla om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.

Filip Nilsson

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde, Strömsholm.

Filip driver en spannmålsgård i Västmanland. Han är driven och ödmjuk med massor av energi. När han inte jobbar ägnar han sig gärna åt aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Mikael ”Backis” Backstulid

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde, Vreta kloster.

Mikael, eller ”Backis” som han kallas är en charmig skogsbonde som bor på en gård i Östergötland. Han älskar lantbruk och gamla bilar. Efter en tid som singel längtar han efter kärleken. Nu är han redo att hitta den rätta och bilda familj.

Daniel Eriksson

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde, Vara.

Spannmålsbonden Daniel bor utanför Vara i Västergötland. Han är charmig och blygsam och drömmer om att träffa den rätta. Livet på gården har alltid varit en självklarhet för Daniel. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.


Bönderna i ”Kärlek åt alla”. Calle, David och Jenny,

Kärlek åt alla:

Jenny Petterson

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde, Väddö.

Grisbonden Jenny bodde tidigare i stan och jobbade som frisör. För några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden och familjegården utanför Norrtälje som hon driver tillsammans med sina föräldrar. Jenny tycker att hon har allt i livet utom den sista pusselbiten – kärleken.

David Kurtsson

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde, Långö utanför Stockaryd.

David bor på en gård mitt i de småländska skogarna. Han har älskat att vara i skogen sedan barnsben. När han inte jobbar ägnar han sig gärna åt jakt och fiske. David längtar efter någon att ta nästa steg med och drömmer om att bilda familj.

Carl ”Calle” Larsson

Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde, Vittene.

Calle har glimten i ögat och bor på en gård utanför Alingsås. Han har tidigare jobbat som flygvärd och tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Det är gården som är Calles plats på jorden, men han känner sig ensam under sina barnfria veckor. Nu drömmer han om att hitta någon att dela livet med.

Hoppade av:

Greta Berglund

Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde, Kärrbo.

Greta bor på en gård Kärrbo där hon har hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Greta är full av energi och utöver sitt arbete på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska. Hon vill träffa en kille som kan få med henne på spontana upptåg och som inte är rädd för att visa känslor.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för tv-bönderna – efter ”Bonde söker fru” 2021

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru

Linda Lindorff

TV4