Här är bönderna i ”Bonde söker fru” 2021

”Den perfekta blandningen godbitar”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Den åttonde april presenteras årets deltagare i ”Bonde söker fru”.

Här är bönderna som söker kärleken.

Årets bönder i ”Bonde söker fru”
Foto: TV4
Årets bönder i ”Bonde söker fru”

För sextonde året i rad kommer vi få följa svenska bönder i jakt på den stora kärleken. Castingprogrammet sänds på TV4 den 8 april.

– Årets bönder är den perfekta blandningen godbitar. De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garanterat, säger programledaren Linda Lindorff i ett pressmeddelande.

Här är årets bönder:

Foto: TV4
Pär Eric ”Peja” Nilsson

Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63 år, mjölkbonde, Björnås.

Mölkbonden Peja bor inte långt från Falkenberg där han driver en stor mjölkgård med 400 kor. ”Peja” beskriver sig som en tvåsamhetsmänniska och vill gärna pyssla om sin partner med blommor, mysiga middagar och fotmassage.

Foto: TV4
Filip Nilsson

Filip Nilsson, 27 år, spannmålsbonde, Strömsholm.

Filip driver en spannmålsgård i Västmanland. Han är driven och ödmjuk med massor av energi. När han inte jobbar ägnar han sig gärna åt aktiviteter som wakeboard och snowboard. Filip längtar efter att träffa den stora kärleken, att få känna värmen och den extra energin han får när han blir kär.

Foto: TV4
Greta Berglund

Greta Berglund, 27 år, ekologisk bonde, Kärrbo.

Greta bor på en gård Kärrbo där hon har hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Greta är full av energi och utöver sitt arbete på gården jobbar hon deltid som akutsjuksköterska. Hon vill träffa en kille som kan få med henne på spontana upptåg och som inte är rädd för att visa känslor.

Foto: TV4
Daniel Eriksson

Daniel Eriksson, 27 år, spannmålsbonde, Vara.

Spannmålsbonden Daniel bor utanför Vara i Västergötland. Han är charmig och blygsam och drömmer om att träffa den rätta. Livet på gården har alltid varit en självklarhet för Daniel. Han vill träffa en tjej som precis som han vill leva ett liv på landsbygden.

Foto: Väddö
Jenny Petterson

Jenny Pettersson, 31 år, grisbonde, Väddö.

Grisbonden Jenny bodde tidigare i stan och jobbade som frisör. För några år sedan flyttade hon tillbaka till landsbygden och familjegården utanför Norrtälje som hon driver tillsammans med sina föräldrar. Jenny tycker att hon har allt i livet utom den sista pusselbiten – kärleken.

Foto: TV4
David Kurtsson

David Kurtsson, 33 år, skogsbonde, Långö utanför Stockaryd.

David bor på en gård mitt i de småländska skogarna. Han har älskat att vara i skogen sedan barnsben. När han inte jobbar ägnar han sig gärna åt jakt och fiske. David längtar efter någon att ta nästa steg med och drömmer om att bilda familj.

Foto: TV4
Mikael ”Backis” Backstulid

Mikael ”Backis” Backstulid, 36 år, skogbonde, Vreta kloster.

Mikael, eller ”Backis” som han kallas är en charmig skogsbonde som bor på en gård i Östergötland. Han älskar lantbruk och gamla bilar. Efter en tid som singel längtar han efter kärleken. Nu är han redo att hitta den rätta och bilda familj.

Foto: TV4
Carl ”Calle” Larsson

Carl ”Calle” Larsson, 47 år, vallbonde, Vittene.

Calle har glimten i ögat och bor på en gård utanför Alingsås. Han har tidigare jobbat som flygvärd och tar gärna på sig kavajen för en kväll på stan. Det är gården som är Calles plats på jorden, men han känner sig ensam under sina barnfria veckor. Nu drömmer han om att hitta någon att dela livet med.

Publicerad:

LÄS VIDARE