Influencern krossade bössrekord i ”Musikhjälpen”

Maja Nilsson Lindelöf samlade in nästan 3,6 miljoner kronor

Maja Nilsson Lindelöf samlade in nästan 3,6 miljoner kronor till ”Musikhjälpen”.
Maja Nilsson Lindelöf samlade in nästan 3,6 miljoner kronor till ”Musikhjälpen”.

Influencern Maja Nilsson Lindelöf, 26, har slagit nytt bössrekord i ”Musikhjälpen”.

Efter det ursprungliga målet på 500 000 kronor nådde hon under söndagseftermiddagen en ny drömgräns – på 3 miljoner kronor. Bössan stannade till slut på nästan 3,6 miljoner kronor.

– Att förstå vilken kraft man har och vilken skillnad man faktiskt kan göra, jag är mållös, säger hon i ”Musikhjälpen”.

Årets ”Musikhjälpen” är slut och många har på olika sätt bidragit till insamlingen.

En av dem är influencern Maja Nilsson Lindelöf, som i fjol slog bössrekord när hennes insamling drog in nästan 1,4 miljoner. Under söndagseftermiddagen nådde hon en ny drömgräns – på 3 miljoner kronor.

– Jag vet inte vad som händer. Det är helt sjukt. Målet var 500 000 och jag tänkte att ”det får vi nog ihop”... sa hon en aning chockad när programledarna ringer upp henne.

Förra året slog hon bössrekordet i programmet med sin bössa som samlade ihop nästan 1,4 miljoner kronor. I år satte hon upp ett nytt mål på 500 000 kronor, som sedan höjdes till 2 miljoner kronor.

Tre väldigt imponerade programledare i ”Musikhjälpen” 2020.
Tre väldigt imponerade programledare i ”Musikhjälpen” 2020.

”Har varit väldigt tagen”

Summan för fjolårets rekordbössa passerade hon efter några dagar, och årets bössa slutade till slut på nästan 3,6 miljoner kronor.

– Mina följare är helt fantastiska, jag vet inte vad jag ska säga, sa hon.

– Jag tycker att det är otroligt. Jag har blivit så rörd över att man kan ha det här yrke och influera med mode eller skönhet och så får man göra såna här saker, som är så otroligt viktiga. Jag har varit väldigt tagen över det hela veckan. Att förstå vilken kraft man har och vilken skillnad man faktiskt kan göra. Jag är mållös.

De som har bidragit till bössan har chansen att vinna en generös goodiebag till ett värde av 40 000 kronor till förmån av årets tema ”ingen människa ska lämnas utan vård”. I den finns bland annat ett playstation, ett spabesök, smink och en Manchester united-matchtröja.

Publisert:

LÄS VIDARE