Bilden på kändiskocken bekymrar fansen

Gordon Ramsay ser inte längre ut som sig själv.

Det tycker åtminstone en del av hans följare efter att kändiskocken lagt upp en Instragrambild.

”Något ser ut att vara väldigt fel”, skriver ett fan.

Gordon Ramsay besökte i helgen UFC-galan i Honda Center i Anaheim. Där kom han över mästarbältet vilket han naturligtvis ville ta en bild av. Men efter att ha laddat upp bilden på Instagram började snart oroliga och framförallt elaka kommentarer strömma in.

Allt från stjärnkockens hår till ansikte kommenteras.

”Gordon. Ditt ansikte ser ut att vara helt överkokt. Något ser ut att vara väldigt fel”, skriver en följare.

Jämförs med Mick Jaggers läppar

Gordon Ramsay har tidigare varit öppen med att han använt sig av plastikkirurgi för att göra sig av med oönskade skavanker, något han nu får höra.

”Du har gjort mer plastikoperationer än Mick Jaggers läppar, särskilt den där pannan, herregud”, kommenterar en följare elakt.

Många rycker dock ut till Ramsays försvar och går till attack mot hatarna.

”På vilket sätt ser han annorlunda ut? För mig ser han ut precis som innan, men ljuset är annorlunda. Vet ni ingenting om vinklar om ljussättning när man tar bilder?”, undrar ett fan.

”Var inte avundsjuk”

Ett annat skriver.

”Människor är så elaka. Var inte avundsjuk bara för att ni inte är han... Han (Ramsay) ser fantastisk ut och har ett fantastiskt och bra liv”.

Det är inte första gången den hetlevrade tv-kocken Ramsay rör upp känslor. Tidigare i vår reagerade många när han i en intervju berättade att hans barn inte kommer få ärva den förmögenhet han skapat de senaste åren.

Publisert:

LÄS VIDARE