Ny uppföljare till ”How I met your mother” på gång

Öppnar upp för fortsättning av populära serien

NÖJE

Första pilotavsnittet till succéseriens uppföljare ratades av CBS.

Nu kan ”How I met your mother”-spinoffen få en ny chans skriver Deadline.

För över två år sedan tackade CBS nej till uppföljaren av tv-serien ”How I met your mother”. Där och då lade man idéen på hyllan men nu ska en helt ny version vara på gång enligt Deadline. Men den som hoppas på att få se de folkkära karaktärerna Ted, Robin och Barney får fortsätta hoppas då det kommer vara en helt fristående historia, men med samma typ av berättande.

”How i met you father”

Spinoffen, som heter ”How I met your father” kommer ha samma utgångspunkt som dess föregångare men utspelas istället ur en ung kvinnas perspektiv. I pilotavsnittet som gjordes för två år sedan, som kallades ”How I met your dad”, spelades huvudrollen av Greta Gerwig men hon kommer inte vara en del av den nya versionen.

Carter Bays och Craig Thomas, som skrev ”How I met your mother”, ligger bakom båda spinoff-versionerna. Första försöket skrevs tillsammans med Emily Spivey men den här gången skriver de tillsammans med ”This is us”-författarna Isaac Aptaker och Elizabeth Berger. Huruvida den nya serien kommer sändas på CBS, eller sändas alls, är ännu inte klart.

ARTIKELN HANDLAR OM