Edward Bloms dramatiska vardag - snubblade på skosnöre

”Jag faller pladask”

Foto: Peter Wixtröm / AFTONBLADET / 85326
NÖJE

Edward Blom råkade ut för det som inte fick hända. Blom snubblade på sitt skosnöre.

Alla föräldrar känner till den gnagande förskolestressen som inträffar i samband vid hämtning och lämning av barnen vid förskolan. Det är mössor som är glömda, barn som hellre vill vara hemma, mysa, käka popcorn och titta på film och föräldrar som knappt hälsar och har bråttom till jobbet. Gastronomen, kulturhistorikern, författaren, föräldern och tv-personligheten Edward Blom är inte ett undantag från förskolestressen.

Ökad förskolestress

Denna morgon ökade Bloms förskolestress tiofalt. Mitt i all vardagskalabalik på förskolan snubblade Blom på sitt skosnöre.
— Så sen till föris att jag inte hann knyta skosnöret som gått upp, säger Blom på Twitter.
Ett oknutet skosnöre går ofta att parera förutom när ett skosnöret fastnar i någon slags byggnation. Oturligt nog för Blom var det precis vad som hände. Gastronomens skosnöre klämdes fast i dörren samtidigt som Blom skyndade vidare.
— Då det är långt fastnar det i ytterdörren när jag springer in och jag faller pladask.

Mörbultad gastronom

Händelsen utvecklades dramatiskt och Blom tvingades tillkalla hjälp liggandes på det kyliga förskolegolvet.
— Sitter sedan fast och kan inte komma upp förrän jag ropat till en förälder som öppnar dörren. Nu helt mörbultad, avslutar Edward Blom.

FOTNOT

Innan du som läsare går bananas i kommentarsfält och på sociala medier med kommentarer av typen ”Nyhetstorka” eller en klassisk ”Intresseklubben antecknar” vill undertecknad ödmjukast påminna dig om att det var DU som klickade på rubriken ”Edward Bloms dramatiska vardag - snubblade på skosnöre”

ARTIKELN HANDLAR OM