Camilla Läckberg: ”Simon är fantastisk”

Hyllar maken på Elle-galan

avLouise Åström

Camilla Läckberg och Simon Sköld är fortfarande lika kära.

På Elle-galan kärlekshyllar de varandra – sju månader efter bröllopet.

– Jag kan inte i ord beskriva hur fantastisk Simon är, säger Läckberg.

Författaren Camilla Läckberg och mma-fightern Simon Sköld har varit gifta i sju månader. Bröllopet ägde rum på Läckbergs landställe i juni. Under en mindre ceremoni sa paret ja till varandra inför familjen och sina närmaste vänner.

Hemlighetsmakerier kring ceremonin var stort. Därför vågade inte paret söka hindersprövning i Sverige med risk för att planerna skulle läcka ut. En vecka efter det svenska bröllopet valde de därför att gifta sig i New York, enligt alla lagar och regler.

Ska byta namn

Nu har sommar blivit vinter och Sköld beskriver hur underbart det är att vara man och fru.

– Det är fantastiskt. Det är väl inte så jättestor skillnad mer än att jag nu kan kalla henne för fru utan att folk säger ”men ni är ju inte gifta än”, säger han på Elle-galans röda matta.

– Jag älskar att säga ”min man”. Jag tycker att det är jättehärligt. Jag har inte lyckas byta namn ännu för att vi har rest så mycket och jag har varit rädd för att det ska bli problem med passet. Men jag väntar på en lucka, säger Läckberg.

”Simon är fantastisk”

De intygar båda att de fortfarande är lika kära.

– Dessutom har vi världens gulligaste lilla Polly så det blir bara mer och mer, säger Läckberg.

Simon, vad betyder Camilla för dig?

– Allt. Hon är min fru och mamma till mitt barn. Jag vet inte hur jag skulle leva utan henne.

Camilla, vad betyder Simon för dig?

– Jag kan inte i ord beskriva hur fantastisk Simon är. Jag vet att det låter cheesy men han är fantastisk. Och jag är så tacksam över att ha honom i mitt liv. Mina barn älskar Simon. Det är det största kärleksbetyget för mig. Att de älskar honom över allting annat.

ARTIKELN HANDLAR OM